Nuorten kielikurssit

Speak & Fun nuorten kielimatkat ovat erityisesti 10-21-vuotiaille nuorille suunnattuja nuorisokielimatkoja pääsiäisenä, kesällä ja syksyllä 12 eri maahan ja yli 30 mahtavaan kurssikohteeseen. Nuorten kielimatkatarjonnassamme kiinnitämme erityistä huomiota henkilökohtaiseen huolenpitoon jokaisen kurssilaisen kohdalla ja koko matkan ajan, tarjoamme monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa sekä voimme taata, että kielikurssimme ottavat erityisesti huomioon nuorten tarpeet ja mielenkiinnon kohteet. Upeissa matkakohteissamme ei aika varmasti käy pitkäksi!

Haluatko tankata nuorten kielimatkalla aurinkoa, loikoilla rannalla, tavata uusia kavereita, juhlia ja samalla oppia uutta kieltä tai parantaa arvosanojasi kielessä, jota jo osaat? Nuorten kielimatkallamme opiskelet paikallista kieltä, lomailet sekä sinulle ja kavereillesi tarjotaan monenlaista vapaa-ajan ohjelmaa. Opit kieltä lähes huomaamattasi!

Nuorten kielimatkallasi opit kauniissa ja mielenkiintoisissa kurssikohteissa eri puolilla maailmaa englantia, saksaa, ranskaa, espanjaa, italiaa tai japania. Palatessasi takaisin Suomeen voit tehdä vaikutuksen uudella kielitaidollasi ja todennäköisesti sinulla on liuta uusia ranskalaisia, englantilaisia tai amerikkalaisia ystäviä.

Huvittaisiko sinua kokea kielimatka, mutta et halua lähteä matkalle vieraaseen kaupunkiin yksin? Miksi et lähtisi reissuun parhaan kaverisi kanssa!

Yhdessä on matkalla kaksin verroin hauskempaa! Voitte tietysti kaverisi kanssa asua yhdessä ja osallistua vapaa-ajan aktiviteetteihin yhdessä. Muista kuitenkin puhua kohdemaan kieltä myös uusien kavereidesi kanssa parantaaksesi kielitaitoasi. Monet kurssilaiset lähtevät kielimatkalle myös heti seuraavana kesänä, tavatakseen kavereita edelliseltä vuodelta tai sopivat tapaavansa kielimatkalla uusien kavereiden kanssa tällä kertaa uudessa kohteessa. Ehkä tulet toimeen isäntäperheesi kanssa myös niin hyvin että haluat palata tapaamaan heitä kielikurssille taas heti seuraavana kesänä.

Autamme sinua mielellämme oikean kohteen ja kielikoulun valinnassa puhelimitse tai sähköpostitse!