Aikuisten kielikurssitLähde kielimatkalle maahan, jossa kieltä puhutaan koko ajan! Tarjoamme 9 kieltä ja yli 150 kaunista kurssikohdetta yli 30 eri maassa. Herttaisia pikkukaupunkeja, eloisia metropoleja, kaunista luontoa, monenlaista kulttuuria ja vauhdikasta yöelämää - kielikurssitarjonnastamme löytyy varmasti oikea jokaiseen makuun.
Välitämme kielimatkoja kaiken ikäisille aikuisille. Monipuolinen kielikurssivalikoimamme tarjoaa sopivan kurssin erilaisiin opiskelutarpeisiin.
Huolella valitsemamme koulut kuuluvat maiden moderneimpiin ja arvostetuimpiin kielikouluihin. Kielikurssilaisilta vastaanottamamme palaute, vierailumme kouluissa ja kielikoulujen jäsenyydet ammattijärjestöissä takaavat kielikoulujemme korkean laadun. Pätevät ja kokeneet opettajat opettavat kieltä modernein opetusmenetelmin.
Valitse erilaisten majoitusmuotojen, kuten opiskelija-asunnon, opiskelija-asuntolan ja huoneiston, välillä. Monet kurssilaiset tutustuvat lähemmin maan elämäntapaan ja kulttuurin majoittumalla paikallisen isäntäperheen luona.
Kielimatkasi täydentää monipuolinen vapaa-ajan ohjelma. Koulut tarjoavat erilaisia aktiviteetteja ja retkiä joihin osallistumalla opit tuntemaan maata, sen kulttuuria ja asukkaita yhä paremmin.
Autamme sinua mielellämme oikean kohteen ja kielikoulun valinnassa puhelimitse tai sähköpostitse!