Parhaat Youtube-kanavat saksan opiskeluunKielten opiskelu on helppoa ja viihdyttävää, kun hyödynnät opinnoissasi Youtube-videoita. Keräsimme tähän artikkeliin parhaat Youtube-kanavat saksan kielen oppimiseen!

Easy German - from the streets ?


Englanniksi tekstitetyissä, saksankielisissä videoissa käsitellään ajankohtaisia ja mielenkiintoisia aiheita. Haastatteluvideoissa kuulet erilaisia puhetyylejä ja pääset tutustumaan esimerkiksi tieteen ja politiikan teemoihin!Tällä Youtube-kanavalla keskitytään etenkin kielioppiin. Käytössäsi on paljon materiaalia, jonka avulla voit parantaa etenkin kuullun ymmärtämistä! Näiden videoiden katsominen todella kannattaa, sillä Jenny osaa selittää saksan kielen piirteitä hyvin selkeällä tavalla.Jos haluat päästä sisään saksalaiseen populaarikulttuuriin, Taff on kanava sinulle. Lyhyillä videoilla käsitellään esimerkiksi muotia sekä saksalaisten julkkisten elämää! Kevyiden teemojen avulla oppii nopeasti esimerkiksi uutta sanastoa.
Galileo on todella suosittu saksalainen ajankohtaiskanava, jonka avulla opit esimerkiksi paljon ruokasanastoa! Galileon videoilla kokataan, liikutaan ja tutustutaan ajankohtaisiin trendeihin. Saksan radion ulkomaankanavan Deutsche Wellen Youtubesta löydät todella hyödyllisiä videoita päivänpolttavista aiheista. Kanava on loistava työkalu etenkin edistyneemmille saksan opiskelijoille!Saksan opiskelu on hauskinta ja tehokkainta kuitenkin paikan päällä Saksassa tai Itävallassa. Tutustu kielimatkakohteisiin tästä linkistä ja varaa oma saksan kurssisi:  


https://www.speakfun-kielimatkat.com/saksaa