Kapkaupunki - unelmakohde aktiiviselle kielimatkalle

Englannin kieltä opiskellakseen moni suuntaa perinteisiin matkakohteisiin. Kielimatka Iso-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin on toki hieno tapa vahvistaa kielitaitoa, mutta muitakin vaihtoehtoja englannin opiskeluun on tarjolla. Etenkin jos haluaa matkaltaan muutakin kuin opiskelua, perinteisen kohteen sijaan kannattaa valita jotakin ihan muuta.

Kapkaupunki hurmaa matkailijat kauneudellaan.

Etelä-Afrikan Kapkaupunki on ristiriitoja täynnä oleva kaupunki, jonka korkeiden pilvenpiirtäjien ja matalien lähiöiden kontrasti tempaisee matkailijan mukaansa. Kielimatkalla Kapkaupungissa pääset tutustumaan paikalliseen elämäntapaan, harrastamaan ja tapaamaan ihmisiä ympäri maailmaa!

Cape Studies Language School sijaitsee korkealuokkaisella Green Pointin asuinalueella. Viihtyisässä kielikoulussa vahvistat englannin osaamistasi kansainvälisessä ympäristössä, ja pääset osallistumaan koulun järjestämiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Kaupunkikierroksella tutustut kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin, ja lähiseutukierroksella pääset näkemään historian jäljet kaupungin lähiöissä. Apartheidin vaikutus näkyy edelleen kapkaupunkilaisten arjessa.

Cape Studies Language School on laadukas ja miellyttävä kielikoulu.

Laajasta vapaa-ajan ja harrastevalikoimasta löytyy kaupunkikierrosten lisäksi muun muassa kokopäiväretki Hyväntoivonniemelle. Kahden valtameren kohtaamispaikka on todella vaikuttava kohde! Hurjemmasta menosta pitäville on tarjolla laskuvarjo- ja benjihyppyä, riippuliitoa ja haiden kanssa uimista. Voit myös lähteä surffaamaan, ratsastamaan hiekkarannalla, mönkijäajelulle tai kokeilemaan hiekkalautailua!

Luonnosta ja eläimistä pitävä tulee myös nauttimaan olostaan Kapkaupungissa. Safarien ja luonnonpuistokierrosten (mm. Kruger) lisäksi veneretket valaita bongaamaan ovat ainutlaatuisia tilaisuuksia nähdä maailman ihmeellisimpiä eläimiä ja luontoa.


Koe itse Kapkaupungin upeat surffiaallot!

Tutustu Kapkaupunkiin ja kielikouluun Speak&Funin nettisivuilla! Kapkaupungin löydät tästä linkistä ja kielikoulumme Cape Studies Language Schoolin tästä.