Aikuisten kielimatkalle?

Toisin kuin usein väitetään, myös aikuisena on mahdollista oppia uusi kieli tai parantaa merkittävästi olemassa olevia taitoja. Aikuisena oppiminen saattaa ainoastaan olla hitaampaa, ja motivaation täytyykin olla kunnossa. Hyvän opettajan avulla vanhakin oppii, ja onnistumiset kielen kanssa tuovat varmuutta käyttöön!

Joidenkin tutkimusten mukaan uuden kielen omaksuminen on helpointa 13-vuotiaana. Suuri osa meistä kuitenkin haluaa oppia uuden kielen hieman vanhempana. Työväenopistoissa kaikenikäiset tankkaavat espanjan, ranskan ja venäjän alkeita, ja kielivalikoima on monessa pienessäkin opistossa koko ajan eksoottisempi. Esimerkiksi kiina on yksi tulevaisuuden kielistä.

Kiinan alkeista on hyötyä monessa työpaikassa.

Usein kuitenkin pelkkä kursseilla käyminen Suomessa ei riitä. Joko tahti on liian nopea tai liian hidas, tai isoissa ryhmissä ei saa tarpeeksi henkilökohtaista opetusta. Monella kirjoittaminen, lukeminen ja kuullun ymmärtäminen sujuu hyvin, mutta puheen kanssa tökkii aina vaan.

Kielimatka on loistava tapa tehostaa kielen oppimista mukavalla tavalla. Matkalla pääset käyttämään kieltä arkipäiväisissä tilanteissa, ja etenkin puhe kehittyy nopeasti; sinun täytyy vain uskaltaa avata suusi! Kansainvälisissä kielikouluissa otetaan huomioon eri ikäisten oppijoiden tarpeet, ja paikalliset opettajat tuntevat tyypillisimmät haasteet ja ongelmakohdat.

Malta on todella hyvä kielimatkakohde sekä nuorille että aikuisille.

Yksityistuntien ottaminen on loistava vaihtoehto, jos aikaa on käytettävissä rajallisesti ja tarkoitus saada tehokkaita tuloksia. Yksityisopetuksessa voi rauhassa keskittyä itselle hankaliin aiheisiin, ja kahden opettajan kanssa myös puheeseen saa enemmän varmuutta. Suositeltavaa onkin ottaa yksityistunteja ryhmäopetuksen ohella, ja saada näin suurin hyöty irti molemmista!

Lähes kaikissa kurssikohteissamme on mahdollista tehdä yhdistelmäkursseja. Tuntien määrä on helposti räätälöitävissä vastaamaan jokaisen oppijan henkilökohtaisia toiveita ja tarpeita! Jo vuosien ajan suosituin kohteemme englannin opiskeluun on ollut Malta. Esimerkiksi Vallettan Easy School of Languages on aikuisille loistavasti sopiva koulu, jonka edullisista kursseista löytyy taatusti jokaiselle sopiva kurssi.

Seikkailunhaluisen kannattaa tutustua Pekingin kouluumme Mandarin Houseen!

Speak&Funin aikuisten kielimatkalla opit kieliä haluamaasi tahtiin samalla, kun pääset lomailemaan! Tutustu koko kielivalikoimaamme ja kurssitarjontaamme tästä linkistä: https://www.speakfun-kielimatkat.com/