Vaihtoehtoiset kohteet englannin kielen kielimatkalle

Lähes aina kun puhutaan englannin opiskelusta ulkomailla, mieleen tulee Englannin tai Irlannin maisemat tai Yhdysvaltojen isot kaupungit. Ne eivät kuitenkaan ole ainoita vaihtoehtoja englannin kielimatkalle. 

Tässä kirjoituksessa esitellään muutamia vaihtoehtoisia kohteita, joissa voit suorittaa englannin kielen kursseja. Näitä paikkoja et ehkä ensimmäisenä tullut ajatelleeksi kielimatkasi kohteeksi. 


Malta

Inglés en Malta

Sinun ei tarvitse lähteä Isoon-Britanniaan tai Yhdysvaltoihin opiskelemaan englantia, jos olet kyllästynyt aina samoihin kohteisiin kielimatkoillesi. Malta on Välimeren saari, jossa voit opiskella englantia ja nauttia samalla rantalomasta. Malta on ainutlaatuinen kielimatkakohde, jossa voit tehdä kävelyretkiä, uida meressä ja ihastella upeita maisemia - tietenkään unohtamatta miellyttävää ilmastoa. 

Kielimatkamme Maltalla

Havaiji

Hawaii

Niille, jotka haluavat englannin opiskelun ohella pitää hauskaa ja tehdä kaikki tutut kateellisiksi, on Havaiji kohde numero yksi. Yhdysvaltojen Havaijisaaret ovat Suomen näkökulmasta yksi maailman kaukaisimmista ja eksoottisimmista kohteista. Tyynessämeressä sijaitsevat Havaijisaaret ovat ilmastonsa, rantojensa ja henkeäsalpaavien maisemiensa ansiosta oikea maanpäällinen paratiisi. 

Kielimatkamme Havaijilla. 

Etelä-Afrikka


Jos et halua hikoillla helteessä, eteläisellä pallonpuoliskolla sijaitseva Etelä-Afrikka on kesäkuukausina oiva valinta, sillä siellä vietetään silloin talvea. Etelä-Afrikassa voit lähteä safarille ja tutustua eksoottiseen ja erilaiseen kulttuuriin, jossa villi luonto ja lämminsydämiset ihmiset yhdistyvät. Englannin opiskelun lisäksi pääset tutustumaan Etelä-Afrikan ihmeelliseen luontoon sen koko komeudessa. Kun on kerran käynyt Afrikassa, haluaa sinne palata aina uudestaan ja uudestaan.   

Uusi-Seelanti


Kaukainen Uusi-Seelanti on monien unelmakohde. Se tarjoaa kävijöilleen metsiä, järviä, upeaa luontoa ja moderneja kaupunkeja, Uudessa-Seelannissa voit opiskella englantia ja nauttia samalla lomasta tunhansien kilometrien päässä kotoa. Jos haluat irrottautua arjesta ja lähteä mahdollisimman kauas, on Uusi-Seelanti juuri se, mitä etsit. 

Kielimatkamme Uudessa-Seelannissa.

Australia


Australia inglésAustralia on hyvin anglosaksinen kohde tuhansien kilometrien päässä Euroopasta. Australiassa pääset todellakin nauttimaan elämästä. Sen puistot, rannat ja kaupungit tarjoavat loputtomasti tekemistä vapaa-ajalle ja auttavat ottamaan kaiken irti kielikurssista uusien, ympäri maailmaa tulevien kavereiden kanssa. Australiassa et taatusti törmää joka kadunkulmassa muihin suomalaisiin, joten se on oiva paikka lähteä harjoittelemaan englannin puhumista. 

Kielimatkamme Australiassa

Tässä olivat meidän mielestämme kiinnostavimmat vaihtoehtoiset kohteet englannin kielimatkalle, toivottavasti sait niistä inspiraatiota kielimatkasi suunnitteluun. Vai tuleeko sinulla mieleen muita, ehkäpä vielä eksoottisempia kohteita ulkomailla, joissa voisi opiskella englantia?