Yhdysvallat

            Miksi valita isäntäperhemajoitus Yhdysvalloissa


Yhdysvallat voi vaikuttaa aluksi isolta, tuntemattomalta ja monimutkaiselta valtiolta. Yhdysvallloilla on kuitenkin erittäin mielenkiintoinen kulttuuri, johon monet haluaisivat tutustua, ei vain englantia oppiakseen, vaan myös käytännössä näkemään miten amerikkalaiset elävät ja tullakseen yhden kielimatkan osaksi heitä.

Tullakseen osaksi amerikkalaista mailmaa, on tärkeä hyödyntää kaikki mahdollinen tieto. Voi olla, että hankimme hyvän englannin kielen taidon pelkälle kurssille osallistumiselle, mutta on myös oleellista, että vietämme aikaa syntyperäisten amerikkalaisten kanssa voidaksemme kokea mitä on elää Yhdysvalloissa.

Isäntäperhemajoituksen hyödyt

Englannin kielen kurssimme tarjoavat sinulle mahdollisuuden majoittua amerikkalaisessa isäntäperheessä. Sinulla tulee olemaan mahdollisuus nukkua syntyperäisten amerikkalaisten kodissa, syödä ja keskustella heidän kanssaan ja lisäksi osallistua päivä päivältä amerikkalaiseen elämään. Samalla sinulle kehittyy hyvä kielitaito, jota tulevaisuudessa ei voi liikaa korostaa.


Hyödyt, joita painotamme:

1.) Tulet oppimaan enemmän englantia, jos majoitut isäntäperheessä, koska sinulla tulee olemaan enemmän aikaa puhumiseen ja ennen kaikkea, olet osa aitoa keskustelutilannetta, jossa sinun täytyy improvisoida tullaksesi ymmärretyksi ja ajatella englanniksi.

2.) Opit tuntemaan mitä on elää amerikkalaisessa kodissa, mitä tähän asti olet nähnyt vain televisiossa ja elokuvissa, mutta nyt tulet näkemään ja kokemaan varsinaisesti sen tunteen aidossa ympäristössä.

3.) Voit pitää yhteyttä amerikkalaisiin ihmisiin, mikä tulevaisuudessa voi olla hyödyllistä, jos pystyt ystävystymään heidän kanssaan. Useat opiskelijat jatkavat yhteydenpitoa isäntäperheidensä kanssa sähköpostin tai sosiaalisen median välityksellä ja samalla parantavat kielitaitojaan.

4.) Et tule tuntemaan oloasi yksinäiseksi. Jos asuminen yksin tuntuu vaivalloiselta, isäntäperheessä tulet asumaan kuin kotonasi. Isäntäperheet on huolellisesti valittu, jotta voisit nauttia mukavasta ja miellyttävästä ilmapiiristä, ja joiden luona viihdyt erinomaisesti koko kielimatkasi ajan.

5.) Isäntäperhe on hyvä apu, jos matkustat ensimmäistä kertaa yksin ulkomailla. Jos et ole aikaisemmin ollut Yhdysvalloissa, voi olla, että jotkut asiat tuntuvat monimutkaisilta. Tällöin on hyvä, jos apu löytyy mahdollisimman läheltä. Isäntäperhe auttaa sinua tutustumaan paikkoihin, joita et ole aikaisemmin kokenut ja auttaa sinua ongelmissasi, jotka voisivat tuntua raskailta, jos ei olisi ketään, jolta kysyä neuvoa.

Speak & Fun Kielimatkat järjestää kielimatkoja monissa yhdysvaltalaisissa kaupungeissa, sekä Yhdysvaltojen keskiosassa että etelä- ja länsirannikolla. Valitse mieluinen kohde ja nauti unohtumattomasta kokemuksesta!

Lue lisää kielimatkoista Yhdysvaltoihin