Heidelberg

Heidelberg -  kaupunki vailla vertaistaan  
Oletko koskaan miettinyt opiskella saksaa Saksassa? Viime aikoina tämän kielen merkitys on 
korostunut niin yritysmaailmassa, politiikassa kuin turismissakin, ja yhä useammat työnantajat tarvitsevat työntekijöitä, jotka hallitsevat sekä puhumis- että kirjoittamistaidon. Saksan kielen puhujia on noin 100 miljoonaa, ja äidinkielenä mitattuna se on Euroopan unionin puhutuin kieli. 

Jos päätät niin tehdä, Heidelberg tarjoaa upean tilaisuuden tätä varten. Kysymyksessä on rauhallinen 150 000 asukkaan kaupunki noin 90 kilometriä etelään Frankfurtista, jonka lentokentän ansiosta Heidelbergiin on helppo matkustaa mistä tahansa Euroopan valtiosta. 

Heidelberg on maailmanlaajuisesti kuuluisa historiallisesta keskustastaan, jossa sijaitsee Suurherttuan Palatsi (Großherzogliches Palais) ja Saksan vanhin yliopisto. Lisäksi Königstuhlin rinteellä kaupunkia hallitsee Heidelbergin linna, joka ehdottomasti kannattaa nähdä. Yliopistoilmapiiri, pikkupuodit, tasokkaat ravintolat ja runsas kultuuri- ja tapahtumatarjonta tekevät Heidelbergistä rennon, hauskan ja monipuolisen kohteen kielimatkan toteuttamiseen. Syksyllä on mahdollista päästä kokemaan Heidelbergin suurin ja suosituin katufestivaali sekä kansainvälinen jazzfestivaali.   

Suurin osa suunnittelee toteuttavansa kielimatkansa Saksan suurimmissa kaupungeissa, mutta samalla heiltä jää kokematta pienen kaupungin viehättävyys. Heidelberg tarjoaa mahdollisuuden miellyttävään kielimatkaan, jonka aikana pääset helposti tutustumaan myös paikalliseen vëstöön. Yksi Heidelbergin monista positiivisista puolista on lisäksi sen edullisuus Saksan suuriin kaupungeihin verrattuna.   

Eli jos haluat opiskella saksaa Saksassa, epäilemättä yksi parhaista vaihtoehdoista on osallistua kielikurssille Heidelbergissä. Kaupunki vangitsee sinut, ja tulet varmasti nauttimaan aidosta tunnelmasta aidossa ympäristössä. 

Lue lisää kielimatkoista Saksan Heidelbergiin