Uusi kielimatkakohteemme vuodelle 2014: Guatemalan La Antigua!

Väli-Amerikassa sijaitseva La Antigua on Guatemalan entinen pääkaupunki. Tämä kaunis siirtomaakauden ajan vaikutteinen 32 000 asukkaan kaupunki kuuluu Unescon maailman kulttuuriperintöön. Kaupungin keskustasta löydät monia ravintoloita, hotelleja, baareja ja kauppoja, joissa pääset kokeilemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia. Antigua tarjoaa ihanteelliset puitteet espanjan kielimatkallesi! 

Kaupunkia ympäröi upea luonto, josta löytyy mm. useita tulivuoria, joista muutamat - kuten Pacaya - ovat nykyisinkin toiminnassa. Muutamat muut tulivuoret, jotka eivät enää nykyisin ole toiminnassa, ovat kaikki noin 4000 metriä korkeita ja muodostavat täten upean panoraman idyllisen siirtomaakauden aikaisen kaupungin ympärille. 

Kielimatka La Antiguassa tarjoaa kauniita maisemia ja tulivuoria. Kielikoulumme sijaitsee Antiguan keskustassa ja tarjoaa vuoden ympäri espanjan kursseja ryhmä- ja yksityisopetuksena. Kielikoulu on mm. ALTO-ammattijärjestön jäsen.

Guatemalan kielimatkasi aikana voit majoittua kielikoulumme järjestämässä paikallisessa isäntäperheessä, jolloin tutustut guatemalalaiseen elämäntapaan ja paikalliseen Chapinesien (guatemalalaisten) kulttuuriin. Toisena vaihtoehtona on opiskelija-asunto, jossa tutustut helposti muihin kansainvälisiin kielikurssilaisiin! 

Vuonna 1773 La Antiguan kaupunki tuhoutui maanjäristyksen johdosta lähes täysin, minkä johdosta maan pääkaupunki siirrettiin Guatemala Cityyn, mutta kaupunki on jo jonkin aikaa ollut jälleen yksi maan tärkeimmistä matkakohteista. Siirtomaakauden aikaisista rakennuksista kuten kirkoista, luostareista ja kartanoista on osittain jäljellä vain rauniot, mutta osa rakennuksista on kunnostettu huolella. Värikkäät julkisivut ja kauniit pienet talot luovat Antigualle sen erityisen tunnelman, jonka ansiosta se on viime vuosina valloittanut kaikkien kaupungissa kielikurssille osallistuneet vierailijat puolelleen.

Lisätietoa La Antiguasta ja siellä järjestettävistä kielikursseista sekä hinnastot löydät täältä!