Kokemuksia nuorten kielimatkalta Maltalla!"Olen Heini, 11-vuotias tyttö. Vietin kaksi viikkoa vuoden 2013 heinäkuussa nuorten kielikurssilla Maltan Marsascalassa. En ole ikinä ennen matkustanut yksin, mutta nyt uskaltaudin lähtemään kielimatkalle. Alussa kuitenkin minua jännitti, koska mukaan ei lähtenyt ketään tuttua kasvoa. Kun pääsin lopulta Marsascalaan, minulle selvisi, ettei kurssille osallistunut ketään muuta suomalaista nuorta! Olin siis ainoa suomalainen todella kansainvälisessä nuorten ryhmässä. Ennen kielimatkaa olin lukenut englantia vasta 2 vuotta, joten matka oli todella mielenkiintoinen ja jännittävä.

Asuin kielimatkani aikana isäntäperheessä, joka oli todella ihana. Opiskelimme koulussa aina aamupäivisin. Iltapäivät ja illat kuluivat mukavasti monipuolisten ja erilaisten aktiviteettien parissa. Sain nopeasti uusia ystäviä, joiden kanssa oli mahtavaa viettää vapaa-aikaa. Englannin kielitaitoni koheni huomaamatta kurssin sekä vapaa-ajan ohjelman merkeissä, varsinkin kun en voinut puhua suomea lainkaan. 

Kahden viikon kielimatka Marsascalassa kului aivan liian nopeasti! Mutta onneksi muistoksi reissusta jäi ihana rusketus, parantunut englannin kielen taito sekä monet uudet kansainväliset ystävät. Ensi vuoden kesällä suuntaan Maltalle uudestaan, tällä kertaa 5 viikoksi! 2 viikkoa ei riittänyt mihinkään. :)"

Jos Heinin kertomus sai sinut innostumaan kansainvälisestä, mielenkiintoisesta, jännittävästä, opettavaisesta kielimatkasta, niin suuntaa nettisivuillemme tutkimaan tai ota yhteyttä niin autamme juuri sinulle sopivan kielimatkan suunnittelussa!