Erikoistarjouksia syksylle 2013!


Tämän syksyn aikana on vielä täydellinen mahdollisuus lähteä edullisesti harjoittamaan englannin tai espanjan kieltä moniin eri kohteisiimme Maltalle, Englantiin, Irlantiin sekä Dominikaaniseen tasavaltaan.

Jos Englannin kielesi on ruosteessa ja brittikulttuuri kiinnostaa, voit suunnata erikoistarjoustemme siivellä suurkaupungin vilskeeseen Lontooseen tai rauhallisempaan ja idyllisempään pikkukaupunkiin Totnesiin hyvillä mielin, sillä saat ennen elokuun loppua, majoituksen kanssa varatusta vielä vuoden 2013 aikana järjestetystä kurssista 40 GBP alennusta!


Halutessasi yhdistää kaupunkiloman sekä rauhallisemman asuinympäristön, kannattaa pohtia Dublin Dun Laoghairea. Kielikoulussamme Dublinin läheisyydessä on voimassa sama alennus kuin Englannissa, alennussummana 40 €.

Toinen suosittu englannin kielimatkamaamme Malta, jonka kohteemme Gozo sekä St. Paul´s Bay tarjoavat 17.elokuuta – 14.syyskuuta välille sijoittuvat kielimatkat sivusesongin hintaan, pääsesongista huolimatta.

Jos haikailet jotain eksoottisempaa ja haluat keskittyä englannin sijasta espanjan kieleen, kannattaa harkita Karibian kielimatkakohteitamme Dominikaanisessa tasavallassa. Syyskuun kielikursseista Sósuassa sekä Santo Domingossa saa nyt 20% alennusta. 
Älä jätä näitä mahdollisuuksia käyttämättä, vaan suuntaa ulkomaille oppimaan, kokemaan ja nauttimaan elämästä! ;) Ota rohkeasti yhteyttä toimistollemme, autamme sinua mielellämme! 

Kaikki tarjouksemme löydät täältä.