Todistetusti laadukasta opiskelua Englannissa!

Jos haluat oppia englantia arvostetuissa ja varmasti laadukkaissa kouluissa, kannattaa suunnata kielikouluihimme Lontoon Greenwichiin tai Brightoniin! 

Sillä Englannin kielikouluillemme satelee mainetta ja kunniaa...


Kesäkuussa Greenwichin ja Brightonin Beachin kielikouluissamme tehtiin Independent Schools Inspectorate (ISI) –tarkastus ja koulut saivat korkeimman mahdollisen arvosanan kaikissa kategorioissa, kuten edellisenäkin vuonna! Tarkastuksessa arvioitiin kolmea eri osa-aluetta: opetusta, oppilaiden hyvinvointia sekä kielikoulun johtamistyyliä. 

Molemmat koulut ylittivät tarkastuksessa asetetut odotukset ja ISI-todistuksen mukaan opetussuunnitelmat sekä opetus ovat laadultaan erinomaisia. Koulujen opetusmenetelmät edesauttavat myös opiskelijoiden kehittymistä niin yksilöinä kuin ryhmässäkin ja tukevat jokaisen henkilökohtaisia englannin kielen opiskelun tarpeita. Jos siis englannin kielimatka on suunnitelmissasi, näissä Englannin kielikouluissa saat takuuvarmasti ammattimaista opetusta eikä englannin kielen käyttäminen tilanteessa kuin tilanteessa ole pian enää minkäänlainen ongelma! :)