Unelmia toteuttamaan mars!


Sunnuntaina 13.3.2013 vietettiin virallista "Make your dream come true day" päivää. Kuinka ihana aihe kansainväliselle merkkipäivälle. Toki unelmiaan tulee pyrkiä toteuttamaan 365 päivänä vuodessa, mutta ehkä tämä hieno merkkipäivä toimii näppäränä muistutuksena ja syynä tehdä oikeasti jotakin, joka vie askeleen lähemmäksi oman unelmansa toteutumista.

Unelma voi olla mitä vain lempparimuffinssista tai uudesta talvitakista maailmanympärysmatkaan tai vaikkapa oman yrityksen perustamiseen. Unelmia on vähintään yhtä monia kuin meitä ihmisiä.

Mistä sinä unelmoit?

Me kerromme kuvin, mistä  me unelmoimme. Kerro sinä puolestasi meille oma unelmasi. Jos se sattuu liittymään kieliin tai kulttuureihin tai uusiin kokemuksiin, elämyksiin ja tuttavuuksiin, uskomme voivamme auttaa sinua unelmasi toteutumisessa.


Talvikuukausina on helppo unelmoida lämpimästä ja piristävästä kaakaokupposesta, pyöräilystä kuivalla tiellä lämpimän tuulen tuivertaessa, uusista kengistä, ja tietenkin reissuista palmujen katveeseen tai suurkaupungin vilinään. Tai italian kielen oppimisesta Roomassa, historian havinaa huokuvassa ympäristössä maailman parasta jäätelöä maistellen!

Ehkä "Make your dream come true" voisi olla motto alkaneelle vuodelle 2013? Toivotamme kaikille innostusta ja uskallusta ryhtyä toteuttamaan unelmiaan - olivat ne kuinka pieniä tai suuria tahansa! :)

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover." - Mark Twain