Joulua karkuun kielimatkan turvin

Meille suomalaisille joulu on melko perinteinen ja tärkeä juhla. Monille se tarkoittaa laatuaikaa perheen kanssa jouluherkuista ja valkoisesta maisemasta nauttien. Toisaalta taas nykyään on myös monia, jotka lähtevät mielellään jouluhössötystä karkuun vaikkapa Thaimaan lämpöön. Kielimatkan toteuttaminen joulun aikaan ei kuitenkaan ehkä ole se ensimmäinen mieleen putkahtava idea.

Mutta jos olet mieleltäsi tällainen karkulainen mikset tosiaan lähtisi viettämään joulua hyödyllisesti kielimatkan merkeissä johonkin kielikouluistamme, jossa voi osallistua kielikurssille myös jouluviikoilla. Osa kielikouluistamme ympäri maailmaa eivät pidä joululomaa lainkaan vaan ovat suljettuna ainoastaan 25.12.


Joulun aika on mitä luultavimmin sitä vuoden hiljaisinta kielikouluissamme mutta se ei toki tarkoita sitä, ettetkö saisi kaikkea irti kielikurssistasi. Voi jopa olla, että nautit pienistä opetusryhmistä, hiljaisista luokkahuoneista ja ylipäätään seesteisemmästä tunnelmasta kurssikohteessa. Jotkut jouluna aukiolevista kouluistamme tarjoavat myös erityisesti joulua varten suunniteltua vapaa-ajan ohjelmaa kuten esimerkiksi yhteisiä ruokahetkiä, leivonta-iltoja tai vierailuja joulumarkkinoilla. 

Jouluna italian kieltä voit lähteä opiskelemaan esimerkiksi Salernoon, englantia puolestaan vaikkapa Maltalle Vallettaan tai Englantiin Lontooseen. Joulusta englanniksi voi lähteä nauttimaan myös merten taakse Yhdysvaltoihin tai Australiaan. Espanjan kieltä jouluna pääsee harjoittamaan Espanjassa mm. Madridissa ja Teneriffalla. Ohjelmistot ja aukioloajat ovat hyvin koulukohtaisia, toiset saattavat olla kiinni sekä 24.12. että 25.12, toiset korvaavat menetetyt oppitunnit ja toiset taas eivät. Mutta kyllähän jouluna pitää hellittääkin hetkeksi eli tällaiset ylimääräiset lomapäivät eivät varmasti tee pahaa kenellekään.


Jos olet kiinnostunut jättämään tänä vuonna kuuset kuusikauppiaille ja piparitaikinat pakastealtaisiin, ota yhteyttä meihin niin räätälöimme sinulle ikimuistoisen ja tehokkaan jouluisen kielimatkan! Kysythän meiltä myös lisää kielikoulujemme tarkemmasta tarjonnasta jouluviikkoina. 

Hou hou hou!