Yksi matka - useampi kohde

Suunnitteletko kielimatkaa ja haluaisit viipyä reissussa hieman pidempään? Tiedät ehkä mitä kieltä haluat opiskella mutta useista kohdevaihtoehdoista et osaa päättää yhtä itsellesi sopivinta ja meinaat jo hieman turhautuakin kohdeviidakon vilinässä? Ei hätää, me neuvomme sinua mielellämme yhdistämään eri kohteitamme sulavasti toisiinsa. 

Esimerkiksi Australiassa voit helposti suorittaa muutaman kuukauden oleskelujakson aikana kielikurssin vaikkapa kahdessa tai kolmessakin eri kielikoulussamme Kukapa sanoisi ei pienelle roadtripille Australian itärannikolla oppien samalla englantia ja tutustuen sekä paikallisiin että ulkomaalaisiin ihmisiin hyödyntämällä erilaisia majoitusmuotoja.


Yhtälailla USA:ssa kerkiää jo kuukaudenkin aikana tutustua vaikkapa kahteen aivan maan eri puolilla sijaitsevaan kohteeseen. Toki kielikouluja riittää useampia myös aivan lähellä toisiaan, kuten Kaliforniassa Los Angeles ja San Fransisco. Samoin Floridasta löytyvät Miami South Beach ja Fort Lauderdale ja länsirannikolta Boston ja New York.
Tällaista kohteidenyhdistelyä voi toki harrastaa myös Euroopassa, jossa esimerkiksi Englannissa ja Espanjassa kohdevalikoimamme on melko laaja. Kummassakin maassa on esimerkiksi kesäaikaan varmasti vaikea valita, haluaako käydä kielikurssin kaupungissa vai rannalla. Englannissa on kuitenkin helppo rakentaa mielenkiintoinen yhdistelmä esimerkiksi Lontoosta ja yhdestä useista rantakohteistamme. Samalla tavoin Espanjassa voi aloittaa reissun espanjan alkeista hieman pohjoisemmassa ja kruunata matkan siirtymällä seuraavalle tasolle vaikkapa Málagan auringolla.


Kohteen lisäksi matkaansa pystyy tietenkin monipuolistamaan valitsemalla erilaisia kielikursseja. Kurssitarjonta on aina enemmän tai vähemmän erilainen jokaisessa kielimatkakohteessa. Monipuolista kurssivalikoimaa kannattaa ehdottomastai hyödyntää. Toisessa kohteessa voi opiskella intensiivisemmin kuin toisessa, yksityisopetuksen ja erikoiskurssien varaaminen on myös mahdollista. Lisäksi osassa kouluista on tarjolla hauskoja aktiviteettikursseja.

Tällaisen yhdistelmämatkan suunnitelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jotta kaikki tietylle aikavälille toivottavat majoitusmuodot ja kielikurssit ovat saatavilla ja kohteidenvaihdot pystytään järjestämään mutkattomasti. 

Otathan meihin siis yhteyttä jo tänään! Haluamme auttaa sinua rakentamaan kielimatkastasi juuri itsellesi sopivimman yhdistelmän!