Aasialaisen ruoan ystäville nuudelimarkkinat Sydneyssä!

Sydneyn Hyde Parkissa alkoi viime viikolla erittäin mielenkiintoiset gastronomien nuudelijuhlat, alkuperäiseltä nimeltään Night Noodle Market. Reilu viikko sitten Hyde Park muuttui kaupustelutyyliseksi markkina-alueeksi, joka tarjoaa erilaisia aasialaisia nuudeleita, kastikkeita, jälkiruokia ja paljon muuta maistuvaa.


Vilkas ja eloisa  festivaali kokoaa yhteen monien mahtavien ruokakojujen lisäksi kolme baaria ja yöaikaan on mahdollista kokea katufestivaalin tunnelmaa aivan Sydneyn sydämessä, jolloin ruokastandit siirtyvät katujen varsille.

Markkina-alueelta löytyy myös lounge, josta on mahdollista varata pöytä mikäli kaipaat ekslusiivisempaa ja rauhallisempaa tilaa ruokailla tai olet liikkeellä suuremman ryhmän kanssa. Funky-tyylisen yksityisloungen tarjoamien ruoka-annosten ideonnissa on ollut mukana kuuluisia aasialaisravintoloitsijoita ja oleskelualueen oma baari live-esiintyjineen tarjoaa miellyttävän tunnelman erilaisten herkullisten luomusten nauttimisille.


Night Noodle Market on todellakin vierailun arvoinen. Paikallisille se on erinomainen tapa tavata ystäviä ruoan parissa tai viettää aikaa perheen kanssa, mutta myös turistien kannattaa ehdottomasti eksyä juhla-alueelle Sydneyyn tutustumisen lomassa.

Oletko siis Sydneyssä? Hyde Parkin herkkumarkkinoille ehdit 19.10. asti, markkina-alue on avoinna arkipäivisin klo 17-22! Haluatko tehdä meidät ja muut juhlat missaavat kateudesta vihreiksi? Tässä onnistut erinomaisesti kertomalla meille kulinaristisista kokemuksistasi!

Bon appétit!