Liden & Denz, menestystarina Venäjältä

Viikko sitten jännitimme, ketkä voittavat palkintoja vuotuisessa STM –gaalassa. Palkinnot jaettiin viime viikonloppuna Lontoossa ja voimme ylpeinä kertoa teille, että IALC -yhteistyökoulumme Liden & Denz Venäjällä nappasi jälleen pokaalin itselleen omassa kategoriassaan, jossa kilpailivat myös mm. kielikoulumme Japanissa, Kiinassa ja Portugalissa.

Me teemme Liden & Denz:in kanssa yhteistyötä heidän molempien koulujen kanssa, jotka sijaitsevat Pietarissa ja Moskovassa. Liden & Denz on Venäjän vanhin yksityinen kielikouluyritys. Kielikoulu Pietarissa perustettiin vuonna 1992 Walter Denzin ja Sven Lidénin toimesta. Reilu kymmenen vuotta myöhemmin he avasivat Pietarin koululle sisarkoulun Moskovaan vuonna 2004.


Mikä tekee sitten Liden & Denz kielikoulusta niin ainutlaatuisen? Kuten kaikki IALC –koulut on Liden & Denz myös pieni yritys, jossa kaikki tuntevat toisensa ja näin yhteistyö on hyvin saumatonta ja koulua pystytään kehittämään jatkuvasti.

Pietarin koulu sijaitsee rauhallisella alueella kaupungin historiallisessa keskustassa lähellä kuuluisia nähtävyyksiä ja vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Nevsky Prospektilta. Moskovan kielikoulu sijaitsee yhtälailla maan pääkaupungin keskustassa vain lyhyen matkan päässä Belorusskayan rautatieasemalta. Lisäksi molemmat koulut ovat varustelultaan moderneja ja tarjoavat ihanteelliset puitteet kieltenopiskelulle.

Yrityksellä on jo 20 vuoden kokemus kielikurssien järjestämisestä ja he tietävät, mitä oppilaat haluavat. Koulu tarjoaa erittäin tasokasta opetusta ja tästä syystä myös monet suuret yritykset ympäri maailman ja eri maiden valtioneuvostot ovat käyttäneet koulun opetuspalveluita. Kurssitarjonta on monipuolinen ja sekä Pietarissa että Moskovassa koulut tarjoavat mielenkiintoista vapaa-ajan ohjelmaa useamman kerran viikossa. Koulussa opiskelleiden kurssilaisten mukaan Liden & Denz on todella palkintonsa ansainnut kielikoulu.

Mikset sinäkin lähtisi tutustumaan venäjän kieleen ja kulttuuriin Moskovaan tai Pietariin? Liden & Denz tarjoaa tähän kokemisenarvoiset ja kansainvälistä tunnustusta saaneet puitteet!