Ensi kesän suunnittelua part. 2

Koulujen alku, vesisateet, koleat aamut ja lehdettömät puut, pimeät illat kotona viltin alla vain teekuppi seurana. Kuinka mälsältä ja harmaalta tämä kaikki kuulostaakaan? Mitä jos lisättäisiin viltin ja teekupin seuraksi muutama matkaesite vaikkapa Espanjasta tai Italiasta. Kuulostaa heti paremmalta, eikö? Nyt siis kaikki yhdessä selättämäään syysväsymystä kohdistamalla katseet jo ensi kesän kielimatkoihin. Näin pysyy mieli virkeänä Suomen pitkän talven ylitse.


Nuorten kielikoulumme Málagan Benalmadenassa lähetti meille muutama päivä sitten artikkelin, jonka on kirjoittanut kesällä 2012 kielimatkalle osallistunut skotlantilainen Nick ja juttu on julkaistu Skotlannin Sunday Mail -sanomalehdessä. Tämä houkutteleva artikkeli on niin mukavan kuvailevasti kirjoitettu, että jos haluat välttää riskin varata kielimatka itsellesi samalla sekunnilla, ei kannata artikkelia lainkaan edes lukea.

Nick kertoo jutussaan kielimatkalla kokemistaan ja oppimistaan uusista asioista ja sanoo kielimatkan olleen kokemus, jota hän ei tule ikinä unohtamaan. Matkansa parhaiksi asioiksi hän mainitsee espanjan kielessä edistymisen lisäksi ruskettumisen ja kaikki uudet ystävät ympäri maailmaa. Ei hän kovin negatiivisesti myös isäntäperheestään ja kaikista espanjalaisista ruokakokemuksistaankaan kirjoita. Alkuperäisen jutun kuvineen voit käydä lukemassa täältä.

Haluatko siis kokea kaiken tämän saman ja jopa vielä enemmän? Hipinkipin kotisivuillemme tutustumaan sekä nuorten että aikuisten kielimatkakohteisiimme kesää 2013 varten!

Physically we may live here:


 but mentally it's not forbidden to be here: