Ahdistakoo syksy, varaa kielimatkasi nyt


Valitettavasti Suomen kesän kanssa aletaan pikkuhiljaa olemaan siinä tilanteessa, että ilmat viilenevät, lomat loppuvat ja aurinko paistaa yhä vähemmän ja viileämmin. Hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen, sillä meidän avullamme voit piristää syksyäsi lähtemällä kielimatkalle jahtaamaan aurinkoa ja oppimaan kieliä!

Hmmm, mutta mihin? Ensinnäkin kannattaa miettiä, mikä olisi se kieli, jota haluaisi tuon aurinkokielimatkansa aikana oppia. Olisiko se englanti tai espanja vai kenties italia tai ranska? Seuraavia kriteereitä kohteiden tiputuspelissä voisivat olla esimerkiksi kuinka pitkälle haluat matkustaa, kaipaatko kaupungin eloa vai ehkä enemmän rauhaa ja rentoutumista ja kuinka haluat matkallasi majoittua.

Englannin opiskelua varten Australia on lupaus auringosta. Australian Brisbane tarjoaa kilometrittäin hiekkarantoja ja tätä maan kolmanneksi suurinta kaupunkia ei turhaan kutsuta nimellä ´sunshine city´. Australia tarjoaa toki lukuisia muitakin kokemisenarvoisia kohteita tällä suositulla itärannikolla, jolla myös Brisbane sijaitsee. Länsirannikon kohdettammme Perthiä ei myös sovi unohtaa. Vaikka Australian kesä alkaakin oikeastaan vasta joulukuussa, on esimerkiksi Brisbanen keskilämpötila lokakuussa lähemmäs 30 astetta. Siis kesä meille suomalaisille.

Brisbane

Jotakin erilaista halajavien kannattaa harkita englannin opiskelua uudessa kohteessamme Intian Goassa. Intian lounaisrannikolla sijaitseva Goa on maan pienin osavaltio ja tarjoaa varmasti lähes paratiisimaiset olosuhteet englannin opiskelulle.

Näiden lisäksi Malta tarjoaa melko leutoa ilmastoa vielä syksylläkin ja valitessasi Maltan ei tarvitse matkustaakaan niin kovin pitkälle. Maltan neljä kurssikohdettamme tarjoavat jokaiselle jotakin.

Jos englannin sijasta haluaisitkin oppia vaikkapa eksoottista espanjaa, voit alkusyksystä vielä helposti pysytellä Euroopankin puolella. Espanjan etelärannikon kohteemme tarjoavat varmasti lämpöä vielä pitkälle syksyn loppuun asti. Kauemmaksi kaipaaville mahdollisuuksia löytyy Etelä-Amerikasta esimerkiksi Kuubasta ja Chilestä rannikolta ja Mexikosta ja Argentiinasta sisämaasta. Jokaisella Etelä-Amerikan kohteella on sinulle auringon lisäksi paljon muutakin annettavaa. Etelä-Amerikkaan lähtevän kannattaa tosin suunnitella matkansa hieman myöhemmälle syksylle, jottei osu aivan keskelle sadekautta.

Teneriffa

Italian ja ranskan kielistä kiinnostuneille on myös auringon lämmittämiä kohteita tarjolla, ainakin vielä alkusyksylle. Lähtisitkö mielummin tyylikkääseen Nizzaan opiskelemaan romanttista ranskaa vai Sisiliaan nauttimaan tämän kauniin saaren italialaisuudesta ja lausumaan aamuisin bongiorno paikallisen leipomon myyjälle.

Nizza

Tässäpä siis muutama vinkki syksystä selviämiselle. Aloita karkumatka Suomen syksystä tutustumalla kohteisiimme kotisivuillamme!