Raikkaita terveisiä Galwayn kielikoulustamme!

Irlannin rannikolla, Galwayn nuorekkaassa opiskelijakaupungissa sijaitseva aikuisten kielikoulumme Galway Culture Institute lähettää meille kesäisiä terveisiä ja antaa myös hieman maistiaisia tulevan vuoden ohjelmastaan.

Galwayssa järjetettiin tänä vuonna VOLVO Ocean Race –purjehduskilpailuiden finaalipysäkki. Kaupungin asukkaat ja myös kielikoulu on ollut erittäin mielissään tästä jo toista kertaa Galwayssa järjstettävästä kilpailusta. Tänä vuonna finaalikin pidettiin Galwayssa. Heinäkuun alussa Galwayhin osuneet kielikoululaisemme ovat päässeet toden teolla nauttimaan kymmenen päivää kestäneestä juhlahumusta.


Kielikoulun mukaan Galway on tänä kesänä ollut erityisen kukoistava. Tietenkin tämä kilpailukin on tuonut Galwayta kartalle, koska sen mukana kuuluisat purjehtijat perheineen ovat majoittuneet kaupunkiin reiluksi viikoksi. Purjehduskilpailujen lisäksi Galwayssa on juuri nautittu joka heinäkuisesta tanssillisesta ja teatterillisesta Macnas–paraatista. Kesä Galwayssa on täynnä ohjelmaa mutta toki kaupunki on mahtava kohde vuodenajasta riippumatta. Se tarjoaa jokaiselle jotakin, juhlista rauhoittumiseen!

Ensi vuoden kurssiohjelmistoon on tullut mukavia uutuuksia. Vuonna 2013 Galwayssa on mahdollista valita kielikurssi, joka keskittyy digitaaliseen valokuvaamiseen ja Photoshopin käyttämisen opetteluun. Lisäksi Galway on saanut oikeuden järjestää Cambridge –kielitutkinnon kokeita. Ajankohtia kielitutkintokokeita varten on alettu jo lyödä lukkoon huimasta kysynnästä johtuen.

Älä siis missaa tätä kaikkea ensi kesänä vaan varaa oma kielimatkasi Galwayhin jo tänään!