Montepulcianon kielikoulumme The New York Timesin artikkelissa!


Merkittävä yhdysvaltalainen sanomalehti The New York Times on julkaissut artikkelin yli 50-vuotiaiden kielimatkoista – myös Montepulcianon kielikouluamme Il Sassoa on haastateltu!

Toisinaan kielimatkaa suunnittelevat aikuiset epäilevät olevansa liian vanhoja lähtemään kielimatkalle. Tämä pelko on täysin aiheeton, minkä myös The New York Timesin juttu osoittaa. Kielimatkat sopivat kaikenikäisille ja itse asiassa kielimatkojen suosio juuri yli 50-vuotiaiden keskuudessa ympäri maailmaa kasvaa jatkuvasti. Kielimatkoista voi löytyä uutta sisältöä elämään ja monet 70- ja 80-vuotiaatkin ovat aktiivisia kielimatkaajia. Ehkäpä kielten opiskelussa ja säännöllisissä kielimatkoissa on virkeän mielen salaisuus! 

Käy lukemassa lisää yli 50-vuotiaiden ajatuksista kielimatkoista sekä Montepulcianon kielikoulustamme The New York Timesin kielimatka-artikkelista Learning a New Language on Location. Muistathan myös, että Montepulcianon koulumme myöntää 10 %:n alennuksen kielikurssista kaikille yli 70-vuotiaille!