Opi japania elämää sykkivässä metropolissa – Tokion kielimatkat nyt meiltä!

Tokiossa asuu 35 miljoonaa ihmistä, mikä tekee siitä maailman suurimman metropolialueen. Suurkaupunki Tokio on koostaan huolimatta erittäin miellyttävä ja ihmisläheinen kaupunki. Tokion kielimatkallasi pääset sukeltamaan syvälle Japanin kulttuurin ja kielen saloihin innostavassa ja tasokkaassa opetuksessa.

Kielikoulumme Tokiossa tarjoaa japanin kielen ryhmäopetusta viidessä eri tasoryhmässä, joissa on keskimäärin 5 tai 6 mutta aivan enintään 12 opiskelijaa. Tarjoamamme ryhmäopetus on suunnattu taitotasoille A1–B1, joten Tokion kielikoulussamme on mahdollista aloittaa japanin opiskelu lähes alkeista tai syventää jo aiemmin hankittua osaamista. Opetuksessa painotetaan eritoten japanin kielen keskustelutaidon kehittämistä, minkä ansiosta saat jo lyhyessä ajassa hyvän ja käytännönläheisen kielitaidon. Tokion kielikoulussamme voit halutessasi täydentää japanin kielen opintojasi yksityisopetuksella.

Todellinen kielikylpy on luvassa, jos majoitut japanin kielimatkasi ajaksi yhteen todella vieraanvaraisista ja ystävällisistä tokiolaisista isäntäperheistämme. Paikallisessa perheessä asuminen tutustuttaa sinut aitoon japanilaiseen perhe-elämään ja kulttuuriin ja pääset syventämään japanin kielen taitojasi päivittäisessä kanssakäymisessä perheesi kanssa. Tulet huomaamaan, että jo hyvin lyhyessä ajassa japanin kielitaitosi paranee kohisten!

Tokiosta löydät kaiken sen, mitä Japanin kielimatkaltasi voit vain toivoa – ja vielä paljon enemmän! Kipaise kotisivuillemme lukemaan lisää Tokion kielimatkasta ja varaa elämäsi matka jo tänään!