Uudet upeat kielimatkakohteet: opi englantia lomaparatiisissa!

Jos haaveilet lomamatkasta paratiisimaiseen lämpöön mutta haluat samalla oppia englantia ja kokea matkakohteen pintaa syvemmin, ovat vuoden 2012 uudet upeat aikuisten kielimatkakohteemme juuri sinua varten! Englannin kielimatkalla Santa Barbarassa tai Goalla pääset kehittämään englannin taitojasi tehokkaassa opetuksessa omista lähtökohdistasi ja yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti, mutta luvassa on myös aurinkoa, hiekkarantoja, palmujen katveessa rentoutumista sekä runsaasti mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää. Englannin kieliloma Santa Barbarassa tai Goalla hemmottelee sekä kehoa että mieltä!


Santa Barbaran kielikoulumme tarjoaa ympäri vuoden englannin kielen yksityisopetusta, opetusta tasoryhmittäin sekä yhdistelmä- ja tutkintokursseja. Santa Barbaran rennosta tunnelmasta ja miellyttävästä välimerenilmastosta pääset nauttimaan pitkällä hiekkarannalla, joka on yksi kaupungin ehdottomista kohokohdista ja sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä kielikoulustamme! Täällä jos missä elämä on ihanaa ja halutessasi voit vaikka kokeilla surffausta, sillä Santa Barbara tarjoaa siihen aivan ensiluokkaiset olosuhteet. Santa Barbaran upealla rannalla saatat kohdata yhden jos toisenkin elokuvatähden…

Goan kielimatkallasi sinua odottavat unelmarannat, perinteinen intialainen kulttuuri ja kiehtova historia. Goan kielikoulumme sijaitsee vain 15 minuutin kävelymatkan päässä kauniista Benaulim Beach -rannasta. Täysin ilmastoidussa koulurakennuksessa toimi aikaisemmin hotelli, joten kielikoululla on tarjota lukuisia mukavuuksia kuten oma baari, ravintola ja suuri terassi, jolla järjestetään kesällä usein grillijuhlia. Englantia opit tehokkaasti juuri itsellesi sopivassa tasoryhmässä ja halutessasi voit jopa yhdistää joogan tai intialaisen ruoanlaiton osaksi kielikurssiasi! Voit tutustua intialaiseen arkielämään käymällä värikkäillä maustemarkkinoilla tai kuljeksia rantaa pitkin nauttien lämpimästä hiekasta. Viimeistään uskomattomat pauhaavat vesiputoukset, pehmeästi virtaavat joet ja luonnossa vapaana käyskentelevät vesipuhvelit varmistavat, että sinulla on kotiinviemisinäsi unohtumattomia muistoja englannin kielimatkastasi Intiassa!


Mitä siis enää odotat? Tutustu vuoden 2012 uutuuksiimme kotisivuillamme ja pyydä meiltä sitoutumaton tarjous. Kielimatka Santa Barbarassa, Goalla tai jossain muussa upeassa kielimatkakohteessamme on vain muutaman hiirenpainalluksen päässä toteutumisestaan!