Talvitarjouksia Corkin kielimatkoista


Kaipaako englannin kielesi kohennusta? Miltä kuulostaisi englannin kielimatka Irlannin toiseksi suurimpaan kaupunkiin Corkiin? Corkin kielikoulullamme on nyt mahtavia talvitarjouksia sekä erilaisista perus- ja tutkintokursseista että bussikuljetuksesta Dublinin lentokentältä Corkiin.

Mikäli varaat neljä viikkoa 20 viikko-oppitunnin peruskurssia, 26 viikko-oppitunnin intensiivikurssia tai TOEIC-tutkintokurssia, saat neljännen viikon kaupan päälle. Voit siis opiskella neljä viikkoa kolmen hinnalla. Tarjous on voimassa tammikuun loppuun asti ja kurssin loppumispäivä pitäisi olla viimeistään 24.2.

Corkin kielikoulumme tarjoaa alennusta myös Cambridge-tutkintokurssista. Varatessasi 10 viikkoa 20 viikko-oppitunnin tutkintokurssia, saat kymmenennen viikon kaupan päälle eli kymmenen viikkoa yhdeksän hinnalla. Tarjous koskee 3.1.2012 alkavaa kurssia. Kurssin päätteeksi kielikoulumme tarjoaa vielä mahdollisuuden suorittaa kielitutkinnon ilmaiseksi!

Ja jotta pääsisit paikan päälle helposti, tarjoaa Corkin kielikoulu vielä ilmaisen kyydin Aircoach-bussilla Dublinin lentokentältä Corkiin. Tarjous koskee yhdensuuntaista matkaa Dublinista Corkiin sekä meno-paluu-matkaa Dublin-Cork-Dublin, kun matkat ostetaan Dubliiniin saapuessa. Tarjoukseen ei sisälly yhdensuuntainen kuljetus Corkista Dubliniin. Tämä tarjous on voimassa vuoden 2012 loppuun.


Corkin satamakaupunki sijaitsee Irlannin eteläosassa. Corkin kielimatkasi aikana sinulla on mahdollisuus tutustua paremmin sekä vehreään Irlantiin että tähän jo 1500-luvulla perustettuun kaupunkiin, jonka läpi virtaa Lee-joki. Irlantilaiset ovat elämänmyönteisiä ja vieraanvaraisia, ja heihin on kielimatkallasi helppo tutustua esimerkiksi monissa kodikkaissa pubeissa. Kielikoulumme sijaitsee aivan kaupungin sydämessä, ja majoittua voit kielimatkallasi joko isäntäperheessä tai opiskelija-asunnossa.

Kuulostaa hyvältä, eikö? Älä siis enää aikaile vaan varaa heti englannin kielikurssi Corkin kielikouluumme ja hyödy näistä upeista tarjouksista!