Erikoistarjous Venäjän kielimatkoista

Ensi keväänä sinulla on hieno mahdollisuus lähteä kielimatkalle Venäjän kiehtoviin kaupunkeihin Moskovaan ja Pietariin. Venäjän kielikoulumme tarjoavat kaikille peruskurssin vaaraville kolmannen viikon kielikurssia ilmaiseksi! Saat siis opiskella kolme viikkoa kahden hinnalla. Varaa kurssisi ennen 31.12.2011 niin hyödyt tästä upeasta tarjouksesta. Viimeinen mahdollinen aloituspäivä kursseille on 16.04.2012.


Venäjän kurssikohteemme Moskova ja Pietari huokuvat historiaa, mutta ovat samalla moderneja kaupunkeja. Tämä yhdistelmä luo kielimatkallesi upeat puitteet!

Moskova, Venäjän pääkaupunki, on Euroopan suurin metropoli. Kaupungissa on jopa 11 miljoonaa asukasta, ja se on Venäjän taloudellinen ja kulttuurinen keskus. Kaupungin ilmapiiri on mukava yhdistelmä aasialaista ja eurooppalaista tunnelmaa. Moskovasta löydät muun muassa pilvenpiirtäjiä, kotoisia kahviloita, kapeita pikkukujia ja kauniita puistoja. Kielikurssisi ajan voit majoittua esimerkiksi mukavan venäläisen isäntäperheen luona tai muiden kurssilaisten kanssa opiskelija-asunnossa.


Pietari on viiden miljoonan asukkaan kaupunki ja Venäjän kulttuurillinen keskus. Kielimatkasi aikana pääset näkemään muun muassa lukuisia palatseja ja ortodoksikirkkoja. Tässä "Pohjolan Venetsiaksi" kutsutussa kaupungissa on myös lukemattomia romanttisia kanaaleja. Pietarissa voit majoittua kielikurssisi ajan esimerkiksi ystävällisessä venäläisessä isäntäperheessä tai opiskelija-asunnossa muiden kurssilaisten kanssa.

Älä siis enää aikaile vaan varaa heti venäjän kielikurssi Moskovan tai Pietarin kielikoulustamme ja hyödy tästä upeasta tarjouksesta! Halutessasi voit jopa yhdistää molemmat kiinnostavat Venäjän kielimatkakohteemme.