Upea talvitarjous espanjan kielikursseista!


Tekeekö mielesi pois Suomen harmaudesta Espanjan aurinkoon oppimaan kieltä ja nauttimaan espanjalaisten iloisesta elämänasenteesta? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus ja vieläpä alennettuun hintaan.
Barcelonan kielikoulullamme on nyt upea talvitarjous vähintään kolme viikkoa kestävistä espanjan kielikursseista. Mikäli varaat kolmen viikon kielikurssin, saat kolmannen viikon kaupan päälle, eli kolme viikkoa kahden hinnalla. Tarjous koskee kaikkia 20 viikko-oppitunnin kursseja, jotka pidetään aikavälillä marraskuu 2011–helmikuu 2012. Koulu on suljettuna 26.12.2011–30.12.2011.


Barcelona ei ole ainostaan yksi Espanjan vaan koko Euroopan kauneimmista ja kiinnostavimmista kaupungeista, jossa vierailee vuosittain useita miljoonia ihmisiä. Katalonian itsehallintoalueen pääkaupunki sijaitsee Espanjan koillisrannikolla. Barcelonan kaupunkikuvaa hallitsevat taiteilija-arkkitehti Antonio Gaudín maailmankuulut luomukset kuten Sagrada Familia -katedraali ja Park Guell.
Tekeminen ei varmasti Barcelonassa lopu kesken. Lukuisten nähtävyyksien lisäksi kaupunki tarjoaa loistavat ostosmahdollisuudet tavarataloista ihaniin pikkuputiikkeihin. Lisäksi voit rentoutua rannalla tai yhdessä monista kahviloista ja ravintoloista. Kaupungissa on myös vilkas yöelämä, joten tylsistymään et kielimatkallasi varmasti pääse.
Barcelonassa voit majoittua joko vieraanvaraisen espanjalaisen isäntäperheen luona tai opiskelija-asunnossa tai -asuntolassa.
Joko kiinnostuit? Tartu siis tähän upeaan tarjoukseen ja lähde kielimatkalle tähän eläväiseen kaupunkiin ja opi uutta sekä espanjan kielestä että sen ainutlaatuisesta kulttuurista.