Nuorten kielimatkalle syyslomalla


Ovatko syyslomasuunnitelmasi vielä epäselvät? Haluaisitko viettää lomasi ulkomailla englantia, ranskaa tai espanjaa oppien? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Osalla nuorten kielikouluistamme on kursseja myös syyslomien aikaan lokakuussa. Seuraavaksi esittelemme kurssikohteet, joissa voit yhdistää syyslomailun kielen oppimiseen.

Nuorten englannin kielikursseja on lokakuussa tarjolla kahdessa kohteessamme Englannissa ja Maltalla. Malta on oivallinen kohde niille, jotka haluavat pakoon Suomen kylmyyttä ja yhdistää kielen oppimisen lomailuun meren rannalla. Malta on Välimerellä sijaitseva saarivaltio, jossa on lämmintä ympäri vuoden ja saaren upeat maisemat ja ihanat pikkukaupungit houkuttelevatkin Maltalle vuosittain yli miljoona kävijää. Maltan kurssikohteistamme Mellieha (12–17-vuotiaille) tarjoaa kielikursseja aikavälillä 8.10.–30.10. Melliehassa voit majoittua joko vieraanvaraisessa englanninkielisessä isäntäperheessä tai muiden kurssilaisten kanssa viihtyisässä opiskelija-asuntolassa.

Tai haluaisitko päästä oppimaan englantia Englantiin? Englannin kurssikohteistamme York tarjoaa kielikursseja myös aikavälillä 2.10.–6.11.2011. Mikäli olet 11–18-vuotias voit lähteä nuorten kielimatkallemme tähän vaikuttavaan historialliseen kaupunkiin, josta löytyy sekä upeita linnoja että vehreää luontoa. Englannin kielikoulumme sijaitsee Yorkin keskustassa, joten se tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua Yorkiin nuorten kielimatkasi aikana. Elämä isäntäperheessä puolestaan mahdollistaa ainutlaatuisen kokemuksen päästä katsomaan läheltä englantilaista arkipäivän elämää ja ihmisten elämäntapoja Englannissa.


Mikäli ranska tai espanja kiinnostavat sinua enemmän, on sinulla mahdollisuus päästä opiskelemaan myös näitä kauniita romaanisia kieliä. Malaga Espanjassa, Montpellier Ranskassa ja Leysin Sveitsissä ja tarjoavat ihanteelliset olosuhteet kielen opiskeluun. Mikäli olet 13–16-vuotias, voit lähteä nuorten espanjan kielimatkalle Malagaan 2.10.–29.10.2011. Malaga sijaitsee Espanjan eteläosassa Costa del Solin rannikolla, joka on yksi Välimeren suosituimpia matkakohteita. Malagan kielikoululta on meren rantaan vain muutaman minuutin kävelymatka, ja kielikouluun kuuluu lisäksi uima-allas ja kaunis puutarha. Nuorten kielimatkallasi Malagassa majoitut mukavasti kielikoulun vieraanvaraisissa isäntäperheissä.

Ranskan Montpellier on sinulle oiva vaihtoehto mikäli olet 11–17-vuotias nuori ja haluat kartuttaa ranskan kielen taitojasi kauniissa ja eläväisessä kaupungissa Etelä-Ranskassa Välimeren rannikolla. Kielikoulumme tarjoaa kursseja aikavälillä 16.10.–29.10 kaupungin keskustassa sijaitsevassa koulurakennuksessa. Tai kiinnostaisiko sinua sittenkin lähteä Sveitsiin? Leysin on alpeilla sijaitseva kaunis ja idyllinen kylä, jossa nuorten kielimatkasi aikana pääset ranskan kielen oppimisen lisäksi tutustumaan upeisiin vuoristomaisemiin. Leysinin nuorten kielimatkalle osallistuaksesi sinun tulee olla 13–17-vuotias, ja kielikoulumme tarjoaa kursseja aikavälillä 2.10.–22.10. Leysinissä majoitut muiden kielikurssilaisten kanssa asuntolassa, joka sijaitsee aivan koulun vieressä. Koulumatkasta ei siis tarvitse huolehtia.

Joko kiinnostuit? Älä siis enää epäröi vaan ota meihin yhteyttä ja lähde kauttamme nuorten kielimatkalle johonkin näistä upeista kurssikohteistamme. Muistathan kuitenkin, että paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti.