Uusi kurssikohteemme - Limerick

Englannin kielimatkatarjontamme on jälleen laajentunut yhden kurssikohteen verran. Tällä kertaa esittelyssä on uusi aikuisten kielimatkakohteemme Limerick.

Limerick sijaitsee Länsi-Irlannin sydämessä ja on samannimisen kreivikunnan pääkaupunki sekä Irlannin kolmanneksi suurin kaupunki Dublinin ja Corkin jälkeen. Limerick on myös Irlannin tärkeimpiä yliopistokaupunkeja ja kaupungin yli 15.000 opiskelijaa pitävät huolen vilkkaasta yöelämästä. Limerickin läpi virtaa Irlannin pisin joki Shannon, joka tarjoaa myös upeat puitteet veneajelulle.

Limerickin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat vaikuttava King John’s Castle Kings Islandin keskiaikaisella saarella, viehättävä People’s Park -puisto sekä Limerickin vanhin edelleen käytössä oleva rakennus St. Mary’s Cathedral. Limerick on ihanteellinen kohde myös shoppailun ja kulttuurin ystäville. Tiesitkö, että 1990-luvun suosikkiyhtye The Cranberries on kotoisin Limerickistä? Limerick tunnetaan myös Frank McCourtin omaelämäkerrallisesta teoksesta Seitsemännen portaan enkeli.Kielikoulumme Limerickissä tarjoaa englannin kielikursseja kaikentasoisille opiskelijoille ympäri vuoden. Yli 200 vuotta vanha, georgiaaniseen tyyliin rakennettu, koulurakennus sijaitsee vain noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Limerickin keskiaikaisesta kaupungin keskustasta.

Limerickissä sinulla on mahdollisuus majoittua opiskelija-asunnossa muiden kielikurssilaisten kanssa tai irlantilaisessa isäntäperheessä. Isäntäperhemajoitus on ihanteellinen tapa päästä kiinni maan kulttuuriin ja käyttää kielikurssilla oppimiaan taitoja käytännössä.

Limerickistä voit helposti tehdä myös retkiä Irlannin länsiosiin kielimatkasi aikana. Suosituimpiin retkikohteisiin kuuluvat Connemaran kansallispuisto järvineen, niittyineen ja kukkuloineen, Aransaaret sekä eloisa kulttuurikaupunki Galway. Jos haluat kokea irlantilaista maalaiselämää, voit tutustua yhteen lukuisista maatiloista (Visitor Farm), jotka ottavat vastaan vieraita ja järjestävät opastettuja kierroksia.

Mikäli siis haluat englannin kielimatkallasi päästä nauttimaan sekä vehreästä luonnosta, komeista keskiaikaisista rakennuksista että eläväisestä kaupungista, on Limerick sinulle juuri oikea paikka!