Rugbyn huumaa Uudessa-Seelannissa


Uudessa-Seelannissa tapahtuu: Rugby World Cup 2011 alkaa jo pian ja tapahtumapaikkana on tänä vuonna Uusi-Seelanti. Pelejä pelataan yhdessätoista eri Uuden-Seelannin kaupungissa, joista yksi on kielikoulukaupunkimme Auckland.

Rugby syntyi alunperin Rugbyn kaupungin sisäoppilaitoksessa Englannissa ja vuonna 1845 kirjoitettiin ylös tämän pelin ensimmäisen version säännöt. Rugby on erittäin suosittu peli etenkin englanninkielisissä maissa. Mukana on kuitenkin myös monia muita maita kuten Venäjä, Ranska, Italia ja Japani.

Pelit kestävät tänä vuonna noin puolitoista kuukautta aikavälillä 9.9.-23.10 Aucklandin koulumme on mukana juhlinnassa ja pelien avajaispäivänä koulu sulkeekin ovensa jo klo 15.00.

Mikäli siis mielit keskelle rugbyn huumaa, on sinulla nyt oiva tilaisuus päästä katsomaan pelejä sekä oppia samalla kieltä Aucklandin kielikoulullamme. Tai haluaisitko lähteä jouluksi pakoon kylmää ja pimeää? Aucklandin kielikoulumme on avoinna myös jouluviikolla.


Speak & Fun Kielimatkat tarjoaa tällä hetkellä kielimatkoja kahteen eri Uuden-Seelannin kohteeseen. Aucklandin lisäksi tarjonnassamme on myös viehättävällä Coromandelin niemimaalla sijaitseva koulumme. Christchurchin koulumme on edelleen väliaikaisesti suljettuna helmikuussa tapahtuneen maanjäristyksen aiheuttamien vaurioiden takia. Koulu avaa kuitenkin ovensa uudelleen viimeistään ensi vuonna.

Lähde siis englannin kielimatkalle Uuteen-Seelantiin ja tutustu tämän ainutlaatuisen saarivaltion kulttuuriin ja luontoon, ja paranna samalla englannin kielitaitojasi.