LTM Star Awards – ehdokkaat parhaaksi englannin kielikouluksi


Englannin kielikouluehdokkaamme eivät toki jää jo aikaisemmin esiteltyjen koulujen varjoon. Kategoriasta englannin paras kielikoulu löytyy kolme yhteistyökouluamme Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta.

Ehdokkaina parhaaksi Pohjois-Amerikan englannin kielikouluksi ovat New Yorkin ja Miami South Beachin yhteistyökoulumme. New Yorkin kielikoulun ehdokkuutta ei tarvi ihmetellä, kuuluuhan New York mailman vetovoimaisimpiin kaupunkeihin. Vuosittain kaupunkiin matkustaa myös paljon ihmisiä englannin kielimatkalle. Kielikoulumme New Yorkissa tarjoaa tähän parhaat edellytykset. Koulu sijaitsee Manhattanin sydämessä, vain muutaman minuutin päässä Empire State Buildingiltä. Sille, joka haluaa kielimatkalle eläväiseen suurkaupunkiin, on New York mainio vaihtoehto. Koulun kansainvälisen ilmapiirin ansiosta tutustut helposti muihin, ympäri maailmaa tuleviin kurssilaisiin. Monikulttuurisuus on tässä kielikoulussa taattu.


Kielimatka Miami South Beachiin tarjoaa puolestaan hyvin erilaisen elämyksen. Täällä voit oppitunnin jälkeen kuljeskella pitkin legendaarista Ocean Drivea tai viettää aikaa rannalla tai yhdessä useista ravintoloista. Täällä voit viettää kielimatkasi rentouttavassa lomailmapiirissä. Ei olekaan ihme, että Miami South Beachissä käy vuosittain New Yorkin ja San Franciscon jälkeen eniten kielikurssilaisia, ja kielikoulu on erittäin suosittu.

Ehdokkuuden saanut Euroopan englannin yhteistyökielikoulumme sijaitsee Irlannin Galwayssa. Korkeatasoinen opetus ja hyvä sijainti meren äärellä ovat Galwayn kielikoulumme valtteja. Galway on yliopistokaupunki, ja sen vuoksi kaupungissa on paljon nuoria asukkaita. Iltaisin voit tavata paikallisissa pubeissa seurallisia irlantilaisia opiskelijoita, mikä onkin loistava tilaisuus kokeilla käytännössä kursseilla oppimaasi.

Kaikki kolme kielikouluamme tarjoavat laadukkaan opetuksen ja upean sijaintinsa kautta unohtumattoman kielimatkakokemuksen. Niinpä Speak & Fun Kielimatkat pitääkin peukkuja pystyssä näiden koulujen menestykselle LTM Star Awardseissa.