LTM Star Awards – ehdokkaat parhaaksi italian kielikouluksi


Viime viikkoina olemme jo esitelleet espanjan ja ranskan kielikoulumme. Tällä kertaa on vuorossa ehdokkaat parhaaksi italian kielikouluksi.

Kaksi Italian yhteistyökouluamme ovat saaneet ehdokkuuden arvostetuissa LTM Star Awardseissa. Nämä ovat Milanon ja Salernon koulumme. Syyt näiden koulujen ehdokkuudelle eivät jää epäselväksi. Milanon kielikoulu sijaitsee kaupungin keskustassa ja on modernisti varustettu. Taukoa voit viettää koulun puutarhassa tai yhdessä lähellä sijaitsevista kahviloista. Oppituntien jälkeen voit tutustua paremmin tähän muotimetropoliin. Milanossa sinua odottavat upeat nähtävyydet, lukemattomat ostosmahdollisuudet sekä kulttuurilaitokset.

Italian talouden keskuksena Milanolla on tarjota vierailijoilleen paljon kulttuurielämyksiä. Muotiliikkeiden ja ostoskatujen rinnalla kaupunki houkuttelee myös arkkitehtuuristen mestariteoksiensa ansiosta. Jos et kuitenkaan halua aivan yhtä vauhdikasta kielimatkaa, voit myös lähteä Salernon kielikouluun. Täällä kielikurssilaisia odottaa välimerellinen oppimisilmapiiri ja näkymä merelle suoraan luokkahuoneesta kauniissa historiallisessa rakennuksessa.


Salerno sijaitsee Lounais-Italiassa ja tarjoaa kaikkea, mitä onnistuneelta kielimatkalta voi odottaa. Laadukkaan opetuksen lisäksi matkalaista odottaa täällä ympärivuotinen välimerellinen ilmasto, syvänsininen meri ja maalauksellinen kaupunki. Sille, joka etsii kielimatkaltaan rauhaa ja rentoutumista, on Salerno oikea paikka. Täällä voit oppia italiaa piilossa suurilta turistimassoilta kuitenkaan pitkästymättä.

Vaikka Milano ja Salerno ovat hyvin erilaisia kaupunkeja, ovat molemmat varmasti (kieli)matkan arvoisia kohteita. Toivomme siis onnea LTM Star Awardseihin myös näille hienoille italian kielikouluillemme.