Ja Oscarin saa… LTM Star Awardsien voittajat


Olemme esitelleet viime viikkoina säännöllisin väliajoin ehdokkaina olleita yhteistyökoulujamme. Nyt LTM Star Awardsin voittajat ovat viimein selvinneet.

Viisi tähän mennessä esiteltyä yhteistyökouluamme ovat saaneet tämän arvostetun palkinnon. Kuten myös viime vuonna ovat Milanon ja Pietarin kielikoulut tänäkin vuonna voittajia omissa kategorioissaan. Uudelleen palkitseminen vahvistaa edelleen yhteistyötä näiden koulujen kanssa ja osoittaa, että koulut ovat edelleen korkealaatuisia eivätkä ole jääneet lepäämään laakereilleen viimekertaisen voiton jälkeen.


Toinen voittaja kategoriassa "World Language" on Pietarin rinnalla Moskovan kielikoulu. Myös täällä opit venäjää ihanteellisessa opiskeluilmapiirissä. Yhtä lailla kaksi Espanjan yhteistyökouluamme, Sevillan ja Barcelonan kielikoulut, voivat iloita saamistaan palkinnoista. Mikäli suunnittelet kielimatkaa Espanjaan, etkä ole vielä päättänyt mitään tiettyä kielikoulua, saat samantien kuvan nyt palkittujen koulujen laadusta.

Speak & Fun Kielimatkat ojentaa täten virtuaalisen kukkakimpun kaikille voittajille ja iloitsee menestyksekkäästä yhteistyöstä!