Tarjous: nyt edullisemmin kielimatkalle Maltan Swieqiin!Syksy alkaa hiljalleen jo olla ovella. Haluaisitko kuitenkin nauttia kesästä vielä hetken? Miltä kuulostaisi muutama viikko Maltalla sen auringosta nauttien? Samalla voisit parantaa myös englannin kielen taitojasi ja saada näin ollen kaiken hyödyn irti Maltan matkasta. Kielikoulumme Maltan Swieqissä tarjoaa tähän nyt hienon mahdollisuuden tarjoamalla upean alennuksen sekä kurssista että majoituksesta.

Kun varaat vähintään kolme viikkoa kestävän 20 viikko-oppitunnin englannin peruskurssin opiskelija-asuntola-, huoneisto- tai hostellimajoituksella, saat viimeisen viikon kurssin sekä majoituksen hinnasta 50 % alennuksen! Eikö kuulostakin enemmän kuin reilulta?

Swieqin kielikoulumme sijaitsee Maltan saaren itäosassa lähellä St. Juliansia, Sliemaa sekä Vallettaa ja vain noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä meren rannasta. Englannin oppitunnit pidetään 22 modernissa, ilmastoidussa luokkahuoneessa. Lisäksi kielikoululla on oma uima-allas sekä ulkona että sisätiloissa, joten pääset varmasti myös rentoutumaan oppituntien jälkeen.Koulu tarjoaa myös mielenkiintoista vapaa-ajan ohjelmaa niille, jotka eivät halua vain rentoutua. Vapaa-ajan aktiviteettien lomassa tutustut vieläkin paremmin muihin kurssilaisiin, ja myös kielitaitosi kehittyy kuin huomaamatta. Järjestetyillä retkillä pääset lisäksi tutustumaan monipuolisemmin Maltaan.

Hyödyntäessäsi tarjouksen voit valita kolmen eri majoitusvaihtoehdon välillä: sinun on mahdollista majoittua joko opiskelija-asuntolassa, huoneistossa tai hostellissa. Nämä kaikki majoitukset sijaitsevat aivan kielikoulun välittömässä läheisyydessä.

Tartu siis nyt tähän upeaan tarjoukseen ja lähde Maltan auringon alle pakoon pimeneviä syysiltoja ja oppimaan englantia!