LTM Star Awards – ehdokkaat parhaaksi ranskan kielikouluksi


Neljä ranskan yhteistyökielikouluamme ovat ehdolla syyskuisessa Language Travel Magazinen järjestämässä LTM Star Awards -palkintogaalassa. Niinpä meillä onkin nyt hyvä tilaisuus esitellä lähemmin koulumme Montreux’ssä, Lyonissa, Pariisissa ja Nizzassa.

Yhteistyökoulumme Sveitsissä, Montreux’n kielikoulu, kuuluu Sveitsin johtaviin kielikouluihin. Täällä voit opiskella ranskaa miellyttävässä ilmapiirissä. Montreux’n sijainti Genevejärven rannalla ja Alppien läheisyydessä tekevät kaupungista erityisen houkuttelevan kurssikohteen. Houkuttelevan kaupungista tekee myös sen miellyttävä ilmasto. Montreux’tä ei turhaan kutsuta “Sveitsin Rivieran helmeksi.“ Kielimatkalaista odottaa täällä lempeä välimeren ilmasto kuumine kesineen ja leutoine talvineen.

Myös kolme ehdolla olevaa Ranskan kielikouluamme ovat ehdottomasti esittelyn arvoisia. Kaikki sijaitsevat isoissa kaupungeissa, joissa on oma viehätyksensä. Kielikoulumme Ranskan pääkaupungissa Pariisissa houkuttelee laadukkaan opetuksensa lisäksi erinomaisen sijaintinsa avulla. Koulu sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Pariisin kielikoulumme tarjoaakin loistavan tilaisuuden sekä parantaa ranskankielentaitoja että samalla tutustua tähän maailmankuuluun kaupunkiin.


Nizzan kielikoulu houkuttelee läpi vuoden kielikoululaisia eri puolilta maailmaa. Koululta on vain 15 minuutin kävelymatka rantaan, ja kielikoululaiset voivat kurssien välissä viettää rentoja kesäpäiviä Ranskan Rivieralla. Tässä Ranskan Rivieran “pääkaupungissa“ on myös monipuolinen kulttuuritarjonta sekä vilkas yöelämä. Lyonin kielikoulumme ei puolestaan ole rantakohde, mutta tarjoaa sen sijaan paljon muuta kiinnostavaa. Koulu on viehättävän vanhankaupungin sydämessä, ja sieltä käsin on helppo tutustua kaupunkiin. Lyon sijaitsee Rhônen ja sen sivujoen Saônen liittymäkohdassa, mikä tekee sen kaupunkikuvasta erityisen. Lyon on erityisen tunnettu erinomaisesta ruokakulttuuristaan; täällä pääset kielimatkan aikana nauttimaan perinteisen ranskalaisen keittiön monipuolisista antimista.

Nämä ranskan koulut ovat ehdokkuutensa ansainneet. Speak & Fun Kielimatkat toivottaa kaikille yhteistyökouluilleen onnea ja menestystä.