LTM Star Awards – ehdokkaat parhaaksi espanjan kielikouluksiSyyskuussa on vuorossa jälleen LTM Star Awards, joka on Language Travel Magazinen vuotuinen palkintogaala. Speak & Fun Kielimatkat iloitsee siitä, että tänäkin vuonna useat yhteistyökielikouluistamme ovat ehdokkaina eri kategorioissa.

Ennen voittajien julkaisua haluamme käyttää tilaisuuden hyväksi esitelläksemme lyhyesti ehdokkaina olevat kielikoulumme. Kategoriassa paras espanjan kielikoulu on ehdolla kaksi yhteistyökouluamme: koulumme Barcelonassa sekä Sevillassa. Molemmat kielikoulut ovat todella ansainneet ehdokkuutensa, sillä ne eivät pelkästään sijaitse erittäin viehättävissä kaupungeissa, vaan myös tarjoavat erinomaista kielen opetusta.

Barcelonan kielikoulumme kuuluu koko Espanjan suosituimpiin kielikouluihin. Keskellä Barcelonaa sijaitseva koulumme tarjoaa ympärivuotisten kielikurssien ja miellyttävän opiskeluilmapiirin lisäksi myös ihanteellisen mahdollisuuden tutustua kaupunkiin oppituntien jälkeen. Barcelona on yksi Euroopan viehättävimpiä ja vierailluimpia kaupunkeja ja täältä löydät kielikurssilaisena kaiken, mitä voit vain kaivata. Nähtävyyksien rinnalla voit nauttia myös kulttuurista ja shoppailusta. Barcelonan kielimatka on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat tutustua lähemmin kaupunkiin ja sen asukkaisiin.

Myös kielikoulumme Sevillassa tarjoaa ihanteelliset puitteet onnistuneelle espanjan kielimatkalle. Koulu sijaitsee kaupungin sydämessä miellyttävässä ja tilavassa rakennuksessa, johon kuuluu myös sisäpiha. Täällä andalusialainen tunnelma on käsin kosketeltavissa. Etelä-Espanjan suurimpana kaupunkina Sevillan viehätysvoimaa ei tule vähätellä. Maurien vaikutus on edelleen vahvasti läsnä ja antaa kaupungille oman erityisvivahteensa. Täällä voi oppituntien jälkeen kuljeskella kapeilla kujilla, tutustua historialliseen vanhaan kaupunkiin tai nauttia iltaisin punaviinistä ja tapaksista. Myös espanjalaiset perinteet kuten flamenco ja härkätaistelu ovat täällä vahvasti läsnä ja tarjoavat vierailijoilleen erityisiä kohokohtia.

Lähiaikoina tulemme esittelemään myös muita ehdokaskouluja, mutta sillä välin pidämme peukkuja pystyssä Barcelonan ja Sevillan kielikoulujen menestykselle LTM Star Awardseissa!