York houkuttelee varttuneempia englannin opiskelijoita


Onko aktiivisesta englannin opiskelusta vierähtänyt jo jokunen vuosi ja haluaisit mielelläsi virkistää hieman muistiasi ja palauttaa taas englannin kielen taitoja mieleesi? Haluaisitko tehdä sen mieluiten yhdessä sellaisten kanssa, joille on sinun laillasi jo ehtinyt kertyä hieman enemmän elämänkokemusta ja jotka eivät ole hetkeen opiskelleet englantia? Yorkin kielikoulumme keskisessä Englannissa tarjoaa tähän tänä syksynä erinomaisen mahdollisuuden, johon kannattaa ehdottomasti tarttua!

Yorkin kielikoulumme tarjoaa elo–syyskuun vaihteessa 21.08.–11.09. erityistä 50 vuoden rajapyykin ylittäneille räätälöityä englannin kielen kurssia. Tällä kurssilla englannin opiskelu tapahtuu yhdessä samanikäisten kurssilaisten kanssa. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että kurssilla olisi paljon sinua itseäsi nuorempia osallistujia, jotka esimerkiksi haluaisivat edetä oppitunneilla paljon sinua nopeammin. Voit osallistua kurssille joko koko kolmen viikon ajan tai halutessasi myös yhden tai kahden viikon ajan.


Yorkin kielikoulumme nimittää näitä kursseja nimellä Golden Courses, "kultaiset kurssit". Koululla on näistä kultaisista kursseista lähes 30 vuoden kokemus, ja kursseja on vuosien varrella kehitetty osallistujilta saatujen ehdotusten perusteella. Kurssille lähdetään toki oppimaan englantia, mutta sitä ei tehdä ainoastaan luokkahuoneissa, sillä ohjelmaan kuuluu paljon muutakin mielenkiintoista kuin oppitunnit.

Kurssin ajan järjestetään joka viikko mielenkiintoista ja monipuolista ohjelmaa. Ohjelmassa voi olla esimerkiksi vierailuita museoissa tai kirkoissa, kierros Yorkissa tai yhteisiä illallisia. Lauantaisin järjestetään kokopäiväretki johonkin kohteeseen lähiseudulla. Erityisenä kohokohtana kurssilaiset ovat vuosien varrella pitäneet yhteistä jäähyväispäivällistä yhdessä Yorkin hienoimmista ravintoloista.


Niin opetukseen kuin vapaa-ajan ohjelmaankin on helppo päästä mukaan, vaikka et osallistuisikaan kurssin ensimmäiselle viikolle. Myös kurssille saapuminen on tehty helpoksi: koulu tarjoaa halukkaille kultaiselle kurssille saapujille kuljetuksen joko Leedsin tai Manchesterin lentokentältä Yorkiin. Manchesterin lentokentältä pääsee Yorkiin helposti myös omien aikataulujen mukaan junalla.

Nyt ei siis suinkaan enää kannata miettiä, kannattaako vielä hieman varttuneemmassakin iässä lähteä kielikurssille. Tämä tilaisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää ja ilmoittautua nyt mukaan opiskelemaan englantia sekä tutustumaan Yorkiin! Meiltä voit kysyä lisää kultaisen kurssin hinnoista.