Uutta kotisivuillamme: nuorten kielimatkakohde Fort Lauderdale!


Kukapa ei haluaisi parantaa englannin kielen taitoaan ja tutustua samalla uusiin ystäviin ympäri maailmaa – mieluiten vielä auringonpaisteessa ja paratiisin lämmössä. Kotisivuiltamme löytyy nyt myös uutena nuorten kielikurssikohteena USA:n Fort Lauderdale, jossa tämä on mahdollista.

Fort Lauderdale sijaitsee Floridan osavaltiossa lähellä Miamin suurkaupunkia. Itse Fort Lauderdale on kuitenkin paljon pienempi ja rauhallisempi, minkä ansiosta se on täydellinen kohde juuri nuorten kielimatkalle. Lisäksi sää suosii Fort Lauderdalessa vuoden ympäri, joten englannin opiskelun jälkeen on mahdollista rentoutua uiden kaupungin rantojen kristallinkirkkaissa vesissä tai loikoillen palmujen katveessa.


Pelkkään rannalla makoiluun ei kuitenkaan tarvitse pelätä kyllästyvänsä, sillä ohjaajamme järjestävät Fort Lauderdalen nuorten kielimatkan aikana paljon mielenkiintoista vapaa-ajan ohjelmaa. Vapaa-ajan aktiviteettien lomassa tutustut USA:n kielimatkasi aikana vielä paremmin uusiin kurssikavereihisi sekä Fort Lauderdaleen ja sen ympäristöön.

Fort Lauderdalen kielimatkan aikana on mahdollista valita kahden eri majoitusvaihtoehdon välillä. Voit majoittua joko asuntolassa yhdessä muiden nuorten kielikurssilaisten kanssa tai aidossa amerikkalaisessa isäntäperheessä. Pääset siis varmasti parantamaan englannin kielen taitojasi myös vapaa-ajallasi.

Voimme taata, että nuorten kielimatka USA:han on ikimuistoinen kokemus. Palaat kotiin varmasti upeiden muistojen kanssa! Jos olet iältäsi 14–18-vuotias, nyt sinulla on hieno tilaisuus lähteä nauttimaan Floridan auringosta sekä amerikkalaisten vieraanvaraisuudesta ja parantaa samalla englannin kielen taitojasi.