Lähde parantamaan espanjan kielen taitoasi!


Espanja on yksi maailman neljästä puhutuimmasta kielestä. Haluaisitko sinä oppia uuden kielen tai lähteä parantamaan espanjan kielen taitoasi? Meksikon kielikoulumme Playa del Carmenissa sekä Dominikaanisen tasavallan kielikoulumme Sosuassa ja Santo Domingossa tarjoavat nyt upeita etuja aikuisten kielikursseista!

Jos kesälomasuunnitelmasi ovat vielä auki, nyt olisi hyvä tilaisuus lähteä kielimatkalle Meksikoon. Kielikoulumme Playa del Carmenissa tarjoaa 20 % alennuksen kaikista kesäkuun 2011 aikana suoritettavista kielikursseista. Alennus koskee kaikkia kesäkuun aikana suoritettavia ryhmäkursseja kielikoulussamme Playa del Carmenissa sekä koulun tarjoamaa majoitusta opiskelija-asunnossa.


Jos kesälomasuunnitelmat taas on jo lyöty lukkoon tai et muuten ehdi vielä kesäkuussa lähteä matkaan parantamaan espanjan kielen taitoasi, voisi syyskuussa lähteä vielä nauttimaan auringosta ja samalla hyödyntää Sosuan ja Santo Domingon kielikoulujemme tarjouksen. Dominikaanisen tasavallan kielikoulumme Sosuassa ja Santo Domingossa tarjoavat nyt 20 % alennuksen syyskuun 2011 aikana järjestettävistä kielikursseista. Alennus koskee perus- ja intensiivikursseja sekä majoitusta opiskelija-asunnossa ja studiossa.

Lähde siis nyt opiskelemaan espanjan kieltä ja nauttimaan latinalaisen Amerikan rikkaasta kulttuurista aikuisten kielimatkallemme Meksikoon tai Dominikaaniseen tasavaltaan!