Malta International Fireworks Festival


Yksi suosituimmista englannin kielimatkakohteistamme on Malta. Maltalla voit opiskella englantia esimerkiksi Vallettassa, jonka kurssitarjonta on hyvin monipuolinen. Kielimatkan aikana voi Vallettassa majoittua isäntäperheessä tai opiskelija-asunnossa. Pääkaupunki Valletta on Maltan kulttuurin keskus ja tarjoaa ympäri vuoden paljon nähtävää ja mielenkiintoisia tapahtumia.

Maltalla Vallettan kielimatkakohteessamme järjestetään 9. kerran Maltan kansainvälinen ilotulitusfestivaali perjantaina 29. ja lauantaina 30. huhtikuuta 2011. Tapahtumapaikkana on Vallettan Grand Harbour -satama. Maltasta tuli Euroopan Unionin jäsen seitsemän vuotta sitten ja tämä festivaali on osa juhlallisuuksia, joita järjestetään unionijäsenyyden kunniaksi. Useiden maltalaisten ilotulitevalmistajien odotetaan osallistuvan tapahtumaan ja lisäksi kaksi ulkomaista ilotuliteyritystä tuo festivaaliin kansainvälistä sävyä. Tapahtumassa nähdään mm. musiikin tahtiin synkronisoituja ilotulitusesityksiä ja lisäksi maltalaiset ilotulitevalmistajat kilpailevat ilotulitusesityksillään toisiaan vastaan. Paikka ja aika: Grand Harbour, Valletta 29.-30. huhtikuuta 2011 alkaen klo 20:00.

Vielä ehdit hyvin varata englannin kielimatkan huhtikuun lopuksi Vallettaan. Lähde siis viettämään vappua vaihteeksi Maltalle englannin kielikurssille ja pääset ihastelemaan upeita ilotulituksia!