Leijalautailua ja englannin opiskelua Exmouthissa!


Iso-Britanniasta tuskin löytyy Exmouthia parempaa paikkaa opetella leijalautailua. Samalla kun olet Exmouthissa, voit osallistua nuorten kielikurssille ja oppia englannin kieltä 15 oppitunnin ajan viikossa! Nuorten kielimatkalla Exmouthissa on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää englannin kielen opiskelu ja uuden jännittävän harrastuksen opettelu. Kielikoulumme Exmouthissa tarjoaa yhdistelmäkurssia johon sisältyy englannin oppituntien lisäksi oppitunteja leijalautailussa.

Leijalautailu on viimeisintä huutoa vesiurheilulajien joukossa ja se on nopeasti valloittamassa koko maailmaa. Leijalautailu on yhdistelmä sellaisia lajeja kuin lumilautailu, leijan lennätys, wakeboarding eli vesilautailu, surffaus ja skeittaus. Leijalautailu on kehittynyt viime vuosien aikana huimasti. Laji kasvattaa suosiotaan koko ajan ja se tarjoaa harrastajilleen hurjia adrenaliiniryöppyjä. Niin opetustekniikan kuin välinetekniikankin kehittymisen myötä urheilulaji on tullut kaikkien ulottuville. Vain muutaman leijalautailutunnin jälkeen pystyt ohjailemaan lautaa miten haluat, valtavista hypyistä eri tyylisiin temppuihin, laineilla ratsastamiseen ja kurvailemiseen.

Kurssikohteemme Exmouth sijaitsee Lounais-Englannin rannikolla ja tarjoaa upeat puitteet nuorten kielimatkalle. Exen joensuu ja Exmouthin rannikko tarjoavat myös yhdet maailman parhaimmista olosuhteista leijalautailun opettelemiseen. Ohjaajat kuljettavat sinut veneillä parhaimmille ja turvallisimmille paikoille oppimaan leijalautailua. Erinomaisia paikkoja ovat hiekkasärkät, jotka tarjoavat matalat ja turvalliset vesistöt harjoitteluun, ilman esteitä tai muita häiriötekijöitä. Aallot ovat tasaisia tai pieniä ja vesi ulottuu vyötärölle asti eli on sopivan matalaa. Tälläiset olosuhteet ovat otolliset leijalautailun opettelulle. Tuuliolot vaihtevat Iso-Britanniassa läpi vuoden, onneksi on kuitenkin vain hyvin vähän tuulioloja ja tuulensuuntia, joissa leijalautailun opettaminen ei olisi mahdollista.


Leijalautailutiimi koostuu pätevistä BKSA:n (British Kitesurfing Association) ohjaajista, jotka ovat niin Iso-Britannian kuin koko maailman parhaimpien leijalautailijoiden joukossa. Steph Bridge voitti maailmanmestaruuden leijalautailukilpailuissa ja hän on entinen kansallisen tason freestylen mestari. Eric taasen on BKSA:n valmentaja, joka on paljon mukana monien leijalautailuohjaajien kouluttamisessa Iso-Britanniassa. Tästä voit siis päätellä, että tarjoamme korkealaatuista ohjausta leijalautailussa.

Kurssit kestävät 2 viikkoa ja niitä järjestetään 18.–29.7. sekä 1.–12.8.2011. Lisää tietoa englannin kielen ja leijalautailun yhdistelmäkurssista Exmouthissa löydät kotisivuiltamme. Lähde siis ensi kesänä hauskalle ja vauhdikkaalle nuorten kielimatkalle Exmouthiin!