Kuninkaallisten häiden maisemissa

Tänään perjantaina 29.4. William ja Kate saavat vihdoin toisensa miljardien ihmisten seuratessa kauan odotettua hääpäivää joko paikan päällä Lontoossa tai kotisohvalla television ääressä. Kuninkaalliset häät ovat olleet jo viikkojen ajan lehtien ja muun median kuumimpia puheenaiheita. Innokkaimmat kuningasperheen fanit leiriytyivät jo hyvissä ajoin Westminster Abbeyn edustalle varmistaakseen itselleen parhaimmat mahdolliset eturivin paikat.

Vaikket olisikaan ehtinyt paikan päälle seuraamaan häitä, on Lontoo aina vierailun arvoinen matkakohde. Lontoo onkin yksi suosituimmista kurssikohteistamme, eikä syyttä, sillä se tarjoaa erinomaiset puitteet kielimatkalle. Pääset kohentamaan englannin kielitaitoasi samalla kun voit ihastella maailmankuuluja nähtävyyksiä Big Benistä Buckinham Palaceen.

Kielikoulumme Lontoossa tarjoaa monipuolisen kurssivalikoiman. Jokaiselle kulttuurista kiinnostuneelle kielikoulullamme on tarjota erityinen Cultural Experience -kurssi, jonka tunnit järjestetään joka päivä eri paikassa, esimerkiksi museoissa ja taidegallerioissa.

Englannin kielimatkalla Lontoossa voit majoittua esimerkiksi isäntäperheissä tai itsenäisemmin opiskelija-asunnoissa tai studioissa. Sopiva majoitusvaihtoehto löytyy varmasti! Vapaa-ajanviettomahdollisuuksia löytyy Lontoosta tietenkin paljon, kaupunki tarjoaa niin kulttuuria, viihdettä kuin loistavat ostosmahdollisuudetkin! Jos Lontoo sattuisi alkaa kyllästyttämään, järjestää kielikoulumme englannin kielikurssilaisille myös retkiä muihin kaupunkeihin.

Lähde Lontooseen kohentamaan englannin kielitaitoasi ja koe unohtuman kielimatka kuninkaallisten häiden maisemissa!