Uusi nuorten kurssikohteemme 2011 - Portsmouth


Oletko jo miettinyt miten vietät tänä vuonna kesälomasi? Haluaisitko lähteä tutustumaan muihin kulttuureihin, nähdä vähän maailmaa ja oppia samalla englantia? Siinä tapauksessa uusi nuorten kielimatkakohteemme Portsmouth on juuri sopiva sinulle. Kurssikohteemme Portsmouth sijaitsee kauniilla niemimaalla Englannin kanavan varrella Etelä-Englannissa. Portsmouthista löytyy niin kulttuuria kuin historiaakin, rantaelämää unohtamatta.

Portsmouthin kielikoulumme sijaitsee kaupungin keskustassa, melko lähellä Portsmouthin historiallista satamaa. Englannin kielen opetus järjestetään nuorten kielimatkasi aikana yliopiston nykyaikaisella kampuksella ja luokkahuoneet sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä kaikista kaupungin tärkeimmistä kohteista. Pääset siis helposti tutustumaan kaupunkiin ja sen mielenkiintoisiin nähtävyyksiin englannin tuntien jälkeen.

Nuorten kielimatkasi aikana Portsmouthissa majoitut kielikoulun asuntolassa, joka sijaitsee kampuksella vain kivenheiton päässä opetustiloista. Asuntolamajoituksessa sinulla on loistava mahdollisuus harjoitella nuorten kielimatkallasi oppimaasi englantia ja jutella uusien ystäviesi ja asuintoveriesi kanssa. Majoitukseen sisältyy täysihoito, joten saat aamiaisen, lounaan ja illallisen asuntolassa.

Portsmouthin kielikoulumme ohjaajatiimi huolehtii siitä, ettei tylsää tule olemaan tai koti-ikävä pääse yllättämään, sillä he järjestävät englannin kielikurssin aikana monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, johon kuuluu paljon aktiviteetteja ja viikonloppuretkiä muihin Englannin kaupunkeihin. Nuorten kielimatkalla aika kuluu nopeasti erilaisten urheilulajien, pelien, tanssikurssien, diskojen ja mielenkiintoisten retkien parissa. Kaikki tämä odottaa sinua nuorten kielimatkalla Portsmouthissa!

Nuorten kielimatka Englantiin on ainutlaatuinen kokemus. Matkalta jää muistoksi uusia ystäviä, hienoja matkamuistoja ja huippuhyvä englannin kielen taito. Jos olet iältäsi 13-17-vuotias, tartu tilaisuuteen ja vietä unohtumaton kesäloma Portsmouthissa englannin kieltä opiskellen!