Uusi kurssikohteemme 2011 - Miami South Beach


Tällä viikolla esittelyssä on uusi kurssikohde vuoden 2011 kielimatkatarjonnastamme! Oletko jo kyllästynyt Suomen kylmään talveen? Kävelisitkö valkoisten lumihankien sijaan mieluummin valkoisilla hiekkarannoilla? Lähde nyt opiskelemaan englantia uuteen kurssikohteeseemme Miami South Beachille!

Miami South Beach ihastuttaa valkoisella hiekkarannalla, trooppisilla palmuilla ja turkoosina hohtavalla merellä. Miami South Beachin sydän sykkii legendaarisella Ocean Drivellä, jolta voit löytää laajan valikoiman loisteliaita ravintoloita, hotelleja ja upeita cocktailbaareja.

Kielikoulumme Miami South Beachilla on yksi Floridan suosituimmista kielikouluista. Kielikoulumme englannin kielen kurssitarjonnasta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Kielikoulumme sijaitsee South Beachin sydämessä, Lincoln Road Mall:lla. Koululta on vain parin minuutin kävelymatka South Beachin upealle rannalle samoin kuin Ocean Drivelle. Kielikoulumme rakennus Miami South Beachilla on nykyaikainen ja sen 17 luokkahuonetta tarjoavat ihanteellisen oppismisympäristön.

Englannin kielikurssisi aikana Miami South Beachilla voit valita eri majoitusvaihtoehdoista. Voit majoittua huoneistossa tai hotellissa joko yhden tai kahden hengen huoneissa, tai jos haluat tutustua amerikkalaiseen perhe-elämään ja harjoitella tehokkaasti englannin kielen taitoasi voit majoittua kielikoulumme järjestämässä isäntäperheessä.

Miami South Beachin kielikoulu tarjoaa viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, jonka parissa voit parantaa englannin kielen taitojasi ja tehdä kielimatkastasi unohtumattoman. Vapaa-ajalla voit vierailla museoissa, käydä satamaristeilyllä tai kokeilla vaikkapa joogaa. Kielikoulumme järjestää retkiä Key Westiin ja Evergladesin kansallispuistoon, eikä hauskuutta varmasti puutu Disney Worldin vierailulta!

Parempaa mahdollisuutta tuskin onkaan yhdistää ihanteellinen rantaloma yhdessä USA:n suosituimmista matkakohteista ja siinä sivussa parantaa englannin kielen taitoasi!