Tarjous: Edullisesti englantia opiskelemaan!

Oletko jo päättänyt missä vietät talvilomasi? Jos et, voisit lähteä lomanviettoon Englannin rannikolle tai Maltalle! Samalla voisit virkistää englannin kielen taitoasi yhdistämällä lomasi englannin kielikurssiin! Lomasuunnitelmia miettiessä kannattaa katsastaa ajankohtaiset tarjouksemme kielimatkoista:

Kaksi yhden hinnalla Gozoon: välimerellinen ilmapiiri, aurinkoiset 15-20 °C ja tämä kaikki huippuedullisesti!Kun varaat yhdessä kaverisi kanssa kaksiviikkoisen kielikurssin (ryhmäopetuksessa) ja majoituksen opiskelija-asuntolassa, pääsee toinen teistä ilmaiseksi! Tarjous koskee kursseja, jotka päättyvät ennen 28.05.2011.

Gozon lomaparatiisi houkuttelee kristallinkirkkaalla vedellä, idyllisen vehreillä maisemillaan ja laajalla kulttuuritarjonnalla. Pääsaari Malta sijaitsee vain kivenheiton päässä.

10 % alennus kielikursseista Brighton Beachilla: opiskele englannin kieltä yhdessä Englannin suosituimmista lomanviettokohteista!


Nyt on voimassa ainutlaatuinen tarjous, varatessasi kielikurssin, tarjoamme 10 % alennuksen kaikista kielikursseista kielikoulussamme Brighton Beachilla! Tarjous koskee kaikkia kursseja, jotka päättyvät ennen 28.05.2011.

Kielimatkakohteessamme Brighton Beachilla on sekä perinteisiä nähtävyyksiä kuten Brighton Pier ja ihastuttava Royal Pavillon kuin myös paljon muuta nähtävää: kaupungissa pyörii tunnetusti monen eri alan taiteilijoita ja kaupungista löytää lisäksi trendikkäitä kahviloita, pubeja, toreja ja vaatekauppoja. Pääkaupunki Lontooseenkaan ei ole pitkä matka.

Tartu nyt ainutlaatuiseen tarjoukseemme ja lähde viettämään talvilomaa kielimatkalle!