Matkavinkki: New York!


Onko New York vielä kokematta? Nyt on siis korkea aika suunnata matkalle kohti Yhdysvaltojen itärannikkoa! New York - kaupunki, joka ei koskaan nuku! Tuo metropoli, josta niin monissa lauluissakin lauletaan, on maailman talouskeskus ja ylipäätään yksi maailman mielenkiintoisimmista kaupungeista. New York on USA:n suurin kaupunki, sen viidessä kaupunginosassa, Bronxissa, Brooklynissa, Manhattanilla, Queensissa ja Staten Islandilla asuu yli 8 miljoonaa henkeä. Ihmisiä kaikista kulttuureista asuu ja työskentelee tässä jännittävässä kaupungissa ja he luovat omalta osaltaan kaupungin kansainvälistä ilmapiiriä.

New York on aina suosittu matkakohde turistien keskuudessa. Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitseva kaupunki houkuttelee ennen kaikkea yhä enemmän eurooppalaisia turisteja, jotka myös hyötyvät heikosta dollarista. Edullisten lentojen ohella myös kielimatkat New Yorkiin ovat lyömättömän edullisia dollarin suhteellisen heikosta kurssista johtuen. Tarjoamme kielimatkoja aina koulun alkuperäisin hinnoin.

Yhdistä kaupunkilomasi mielenkiintoiseen kielikurssiin New Yorkissa! Sillä tavoin voit englannin kielen opiskelun ohella tutustua paremmin amerikkalaiseen kulttuuriin sekä heti harjoitella englannin kieltä käytännössä. Kielikoulumme New Yorkissa sijaitsee suoraan Manhattanilla, Grand Central Stationin ja Empire State Buildingin läheisyydessä ja se on vain noin kahden minuutin metromatkan päässä Times Squarelta. Koulun 25 luokkahuoneessa opit englantia kansainvälisessä ilmapiirissä!

Kaupungin erityisiä vetonauloja ovat tietenkin kuuluisat nähtävyydet kuten Vapaudenpatsas, Brooklyn Bridge, Empire State Building sekä Rockefeller Center. Kaupunkikiertoajelun jälkeen voit asettua kuuluisaan Central Parkiin hetkeksi rentoutumaan. Lukuisissa tavarataloissa ja ostoskaduilla voi tehdä hienoja löytöjä. Viidennen Avenuen kalleimmat design-liikkeet tai maailman suurin Herald Squarella sijaitseva tavaratalo Macy's, joka kohoaa yli kymmenen kerroksen korkeuteen - tarjoavat rajattomat shoppailumahdollisuudet! Myös New Yorkin jännittävä yöelämä houkuttelee matkailijoita. Kävitpä sitten katsomassa esityksen Metropolitan-oopperassa, vaikuttavan shown Broadwaylla tai vietitpä mukavan illan yhdessä lukuisista ravintoloista, klubeista tai baareista - tylsää ei tule olemaan! Kielikurssi New Yorkissa tarjoaa siis myös monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajanviettoon!