Kielimatkalle Italiaan!

Buongiorno! Haluaisitko oppia italian kieltä ja samalla tutustua aitoon italialaiseen kulttuuriin? Italiassa on monia mielenkiintoisia kielikurssikohteita, niistä esittelyssä tällä kertaa historialliset kaupungit Montepulciano ja Salerno.


Toscana on yksi Italian kauneimmista seuduista ja syystäkin suosittu lomakohde. Toscanan aurinko, ranta, meri ja erittäin kauniit maisemat ovat vertaansa vailla! Kurssikohteemme Montepulciano sijaitsee Etelä-Toscanassa. Tätä pikkukaupunkia ympäröivät viini- ja oliivitarhat. 14 000 asukkaan kaupunki tarjoaa idylliset puitteet italian kielimatkalle.

Kielikoulumme sijaitsee Montepulcianon kaupungin sydämessä. Kielikoulun tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin, voit valita eritasoisista italian kielen yksityis- ja ryhmäkursseista sekä yhdistelmäkursseista juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Montepulcianossa voit majoittua kielikoulumme huolella valitsemassa isäntäperheessä. Samalla pääset paremmin tutustumaan italialaiseen kulttuuriin. Jos haluat asua itsenäisemmin, voit toki valita myös opiskelija-asunnon tai huoneiston.

Montepulciano on tunnettu erinomaisista viineistään ja kaupungin historiallisessa keskustassa voit ihastella vanhoja rakennuksia, joissa näkyy jälkiä Italian historiasta ja eri tyylisuunnista aina keskiajalta renessanssiin. Vapaa-aikasi voit viettää kielikoulun järjestämillä kaupunkikierroksilla, yhteisissä illanvietoissa, elokuvailloissa, maistelemalla viinejä ja juustoja tai retkillä Toscanan kauniilla seuduilla.

Toinen italian kielen kurssikohteemme Salerno sijaitsee Lounais-Italiassa, ihanteellisella paikalla Salernonlahden rannalla, hyvin lähellä kuuluisaa Amalfin rannikkoa. Salernon kaupungin historiallinen keskusta on peräisin keskiajalta. Täällä pääset nauttimaan välimerellisestä ilmastosta ja turkoosinsinisestä merestä.


Salernossa sijaitseva kielikoulumme on yksi Lounais-Italian johtavista kielikouluista. Kielikoulumme sijaitsee keskellä Salernon kauniita ja eloisia katuja ja tarjoaa kurssilaisilleen upeat merinäköalat. Salernon kielikoulussamme voit aloittaa italian kielikurssin vuoden jokaisena maanantaina yksityisopetuksessa ja noin joka toinen viikko ryhmäopetuksessa. Tarjontaan kuuluu myös kursseja aloittelijoille.

Monet kielikurssilaiset majoittuvat kielimatkan ajaksi tarkoin valittuihin isäntäperheisiin, jotka asuvat pääasiassa kaupungin keskustassa vain lyhyen kävelymatkan päässä kielikoululta. Italian kielimatkasi ajan voit majoittua myös opiskelija-asunnoissa, joissa vallitsee kansainvälinen ilmapiiri. Jos kaipaat vielä enemmän yksityisyyttä voit majoittua myös omassa huoneistossa.

Salernon italian kielikurssin aikana järjestetään monipuolista vapaa-ajanohjelmaa. Pääset maistelemaan italialaisia erikoisuuksia kuten mozzarellaa, limoncelloa ja oliiviöljyjä, jolloin opit myös oppituntien jälkeen paljon uutta Italiasta ja sen kulttuurista. Kielimatka Salernoon tarjoaa oivan tilaisuuden tutustua myös lähialueen kiehtoviin retkikohteisiin. Näkemisen arvoisia ovat muun muassa historiallinen Pompejin kaupunki, Amalfin kaupunki ja rannikkoseudut sekä Caprin ja Ischian saaret!