Karnevaalihumusta pääsee nauttimaan myös Euroopassa

Karnevaaleja vietetään etenkin katolisissa maissa ja ne ajoittuvat usein pääsiäiseen ennen paastoa olevaan aikaan. Kyseessä on yhtä riehakas katujuhla kuin jo viime viikolla blogikirjoituksessamme esittelemämme Rion karnevaalit.
Paaston aikaa edeltävät karnevaalit palauttavat juhlahumun kaduille muun muassa kurssikohteissamme Münchenissä tai Teneriffalla. Karnevaaleihin kuuluu kulkueita, tanssiaisia ja ilonpitoa. Juhla huipentuu laskiaiseen. Espanjassa karnevaalit sijoittuvat tänä vuonna ajalle 27.02 - 13.03 ja Saksassa ajalle 03.03 - 09.03. Siispä jos et vielä rohkene viettämään karnevaaleja meren tuolle puolelle Rio de Janeiroon, voit silti päästä nauttimaan karnevaalihumusta hieman lähempänäkin.
Kielikoulumme Puerto de la Cruzissa Teneriffalla ja kielikoulumme Münchenissä ovat molemmat erittäin tasokkaita ja kansainvälisiä kielikouluja. Teneriffan suurien karnevaalien ohessa pääset opiskelemaan espanjaa osaavien opettajien johdolla. Mikäli Oktoberfestit jäivät välistä on nyt hyvä aika paikata tilannetta ja lähteä kohentamaan saksan kielen taitoja karnevaalihumuun. Tiedossa on muun muassa erilaisia tapahtumia, juhlia ja paikallisia herkkuruokia.
Teneriffa on Kanarian saarista suurin. Saarella asuu 220 000 ihmistä, joista 30 000 asuu Puerto de la Cruzissa, jossa myös kielikoulumme sijaitsee. Espanjalle kuuluvaa saarta ympäröi Atlantin valtameren kirkas vesi ja sen läpi kulkee kaunis vuoristo. Nähtävää ja opittavaa riittää siis varmasti kielimatkalla Teneriffalla. 


München sen sijaan sijaitsee Saksan eteläosassa ihanteellisella paikalla Alppien juurella ja sen ympäristöstä löydät kaunista luontoa, järviä, palatseja ja linnoja.
Molemmissa kurssikohteissa voit majoittua isäntäperheeseen tai johonkin muuhun juuri sinulle sopivaan asumisvaihtoehtoon. Halusitpa sitten opiskella eritasoisissa ryhmissä tai yksin voit aloittaa opiskelun molemmissa kielikouluissamme ympärivuotisesti. Vain alkeiskurssit alkavat määrättyinä päivinä.
Karnevaalit ovat siis varmasti kokemisen arvoiset missä päin maailmaa tahansa. Saksan tunnetuin karnevaalien viettopaikka on Köln, jonne odotetaan kahta miljoonaa vierailijaa karnevaaliaikana, mutta tunnelmasta pääset nauttimaan myös muualla Euroopassa! Heittäydy mukaan viidennen vuoden ajan viettoon kurssikohteessamme Münchenissä tai Teneriffalla.