Hiihtolomat lähestyvät, joko olet päättänyt lomanviettopaikan?


Hiihtolomat lähestyvät... Oletko viettänyt kaikki lomat Suomessa tutuissa laskettelurinteissä tai kotona miettien mitä tehdä. Meillä on sinulle loistava idea lomanviettoon. Kielikurssi, jolla pääset nauttimaan vapaa-ajan aktiviteeteista, kielen oppimisesta ja ihan vain rentoutumisesta hyvässä seurassa. Kielimatka valikoimastamme löytyy kaikille jotain, mikäli haluat viettää loman lämmössä suuntaa johonkin lämpimistä kohteistamme. Tällä kertaa esittelyssä talvinen kohteemme Montreal, joka on ihanteellinen kohde hiihtoloman viettoon!

Halusitpa parantaa englannin tai ranskan kielen taitojasi onnistuu se loistavasti Montrealissa. Talvisin tarjoaa Montreal monenlaisia vapaa-ajan vietto mahdollisuuksia. Tekemistä riittää luonnonystävälle ja urheiluhullulle esimerkiksi juuri erilaisten talviurheilulajien viettoon on lukemattomia mahdollisuuksia. Aktiviteettien parissa tutustut myös upeisiin paikkoihin ja maisemiin. Mikäli haluat viettää päivän mieluummin sisällä onnistuu sekin. Museot, lukuisat ostosmahdollisuudet ja muut sisäaktiviteetit odottavat sinua Kanadassa Atlantin tuolla puolen.

Montreal sijaitsee Kanadan itäosassa St. Lorenz-joen saarella. Québecin provinssin veden ympäröimällä pääkaupungilla on kaunis siluetti. Montrealissa yhdistyvät eurooppalaiset perinteet ja amerikkalainen elämäntapa: mukulakivikadut, modernit toimistorakennukset, suuret vehreät puistot ja historiallinen vanha kaupunki yli 300 vuotta vanhoine taloineen. Kielikoulumme Montrealissa tarjoaa läpi vuoden kielikursseja eritasoisissa ryhmissä, joissa on keskimäärin kymmenen oppilasta. Tarjoamme 24 – 30 viikkotuntisia perus- ja intensiivikursseja kaikentasoisille. Kurssit alkavat joka maanantai. Huomaa kuitenkin alkeiskurssin alkamispäivät.

3,5 miljoonan asukkaan kaupunki Montreal ei ole ainoastaan Kanadan toiseksi suurin kaupunki vaan myös yksi maailman suurimmista kaksikielisistä kaupungeista. Niinpä Montreal on ihanteellinen kaupunki oppia nopeasti sekä englantia että ranskaa, sillä sen asukkaat ovat aina valmiita puhumaan myös toista äidinkieltään. Montrealin ympäristössä sinua odottaa mahtava luonto lukuisine järvineen, jotka kuuluvat osittain Kanadan kansallispuistoihin. Täällä voit nähdä Kanadan kaunista luontoa kielimatkasi aikana patikoiden tai kanootilla.Link

Lähde viettämään hiihtolomaa kavereiden, perheen tai vaikka sisarusten kesken. Kielitaito paranee, mutta myöskään hauskanpito ei unohdu ja niin hiihtolomastasi tulee kielimatkan ansiosta unohtumaton.