Uusia nuorten kohteita uudelle vuodelle 2011!


Ensi vuodelle nuorten kielimatkakohde valikoimamme laajenee muun muassa Espanjassa. Nuorten kielimatkalle voi lähteä nyt myös vanhojen tuttujen kohteiden lisäksi Sevillaan ja Malaga Benalmadenaan!

Tässä lyhyet kuvaukset molemmista kohteistamme vielä ennen vuoden vaihdetta ja uuden vuoden juhlintaa.

Sevilla on Etelä-Espanjan kulttuurin, taiteen ja liike-elämän keskus. Kaupungissa asuu huimat 1,3 miljoonaa ihmistä, joten tekemistä riittää varmasti pitemmäksikin aikaa tässä suurkaupungissa. Nuorten kielimatkallasi sinulla on mahdollisuus tutustua esimerkiksi kuuluisaan Santa Marian katedraaliin ja samalla nautti lämpöisistä ilmoista sekä auringonpaisteesta kielilomallasi.

Oletko aina halunnut oppia oikeaa ja aitoa espanjaa ja kaiken lisäksi vielä hauskalla tavalla? Silloin nuorten kielikoulumme Sevillassa sopii juuri sinulle! Kielikoulu sijaitsee lähellä katedraalia vain 5 minuutin päässä kaupungin keskustasta. Oppituntien jälkeen voit kuljeskella monissa kaupoissa tai nauttia ystäviesi kanssa jäätelön tai paellan äärellä kirkkaasta auringonpaisteesta. Myös meri on vain lyhyen matkan päässä Sevillasta, joten nuorten kielimatkan aikana pääset käymään myös rannalla ainakin kerran viikossa.

Malaga on kaunis satamakaupunki Etelä-Espanjassa, Andalusiassa. Kaupungin metropolialueella asuu noin miljoona ihmistä. Nuorten kielimatkalla on mahdollisuus tutustua eloisaan suurkaupunkiin, mutta myös rauhallisempiin alueisiin kuten Benalmadenaan, jossa kielikoulumme sijaitsee. Malagaa ympäröivät vuoret ja kaksi jokea.


Nuorten kielikoulumme Malaga Benalmadenassa tarjoaa nuorten kielimatkoja, joihin sisältyy 20 oppituntia viikossa ryhmäopetuksena ja runsas vapaa-ajan ohjelma paketti. Kielikoulumme osaavat opettajat ja pienet ryhmät takaavat tehokkaan, mutta hauskan espanjan kielen oppimisen. Benalmádenassa pienessä kaupungissa lähellä Málagaa toteutuu kuvitelmasi täydellisestä espanjan kielimatkasta!

Samanikäisten nuorten, laajan vapaa-ajan ohjelman ja kansainvälisen ilmapiirin ansiosta on nuorten kielimatka Benalmadenaan varmasti menestys. Espanjan tylsästä pänttäämisestä ei ole kielikurssilla tietoakaan vaan espanjaa opiskellaan rennosti, mutta samaa aikaa tehokkaasti hauskanpidon lomassa. Espanjan kielikurssilla tutustut muihin nuoriin eri puolilta maailmaa ja siinä sivussa opit espanjaa kuin huomaamattasi!

Kielikurssisi päättyessä et taatusti halua palata kotiin vaan jatkaa upeaa Espanjan lomaasi!

Onnellista ja turvallista uuttavuotta kaikille kielimatkaajille toivottaa Speak & Fun Kielimatkat!