Tarjous: Cadizin kielikoulumme tarjoaa ilmaisen lentokenttäkuljetuksen!

Ainutkertainen tarjous koskien lentokenttäkuljetusta! Cadizin kielikoulumme tarjoaa maksuttoman meno-paluu lentokenttäkuljetuksen kesällä 2011 Malagan lentokentältä. Matka Malagasta Cadiziin kestää noin 2 tuntia. Tarjous koskee kaikkia sunnuntaipäiviä aikavälillä 19.06. – 18.09. Kuljetus järjestetään joka sunnuntai Cadizista Malagan lentokentälle klo 06:00 aamulla ja kuljetus Malagan lentokentältä Cadiziin klo 20:00. Näin säästät 90 €. Tarjous on voimassa ajalla 19.06. – 18.09.2011.

Cádiz kurssikohteena on loistava, sillä se on Euroopan vanhin kaupunki, joka sijaitsee aivan Atlantin rannalla Andalusiassa. Leutojen talvien ja lämpimien kesien (30°C) ansiosta Costa de la Luzin kilometrien pituisista rannoista voi nauttia ympäri vuoden. Foinikialaiset perustivat kaupungin noin 1100 eaa., mutta ajan saatossa myös roomalaiset ja karthagolaiset asettuivat kaupunkiin. Tämän vuoksi Cadizin kaupunkikuvaa leimaavat historialliset rakennukset ja muistomerkit.

Kielikoulumme sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä rannalta kaupungin parhaalla alueella Bahia Blancalla. Cadizin modernilta koulurakennukselta on vain muutaman minuutin kävelymatka historialliseen keskustaan ja tärkeimmälle ostoskadulle sekä lukuisiin kahviloihin, baareihin, nähtävyyksiin ja kirjastolle.

Majoitusvaihtoehtojakin Cadizissa on monia voit majoittua isäntäperheeseen, opiskelija-asuntoon, huoneistoon tai varata pelkän kurssin ja järjestää majoituksesi itse.
Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja espanjan kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin espanjalaiseen kulttuuriin. Vaihtoehtoisesti voit majoittua Cadizin kielimatkan ajaksi opiskelija-asuntoon yhdessä espanjalaisen kanssa. Tämä majoitusmuoto soveltuu erityisesti niille, jotka haluavat tutustua paikallisiin, mutta samaan aikaan haluavat asua itsenäisemmin. Huoneistot sen sijaan soveltuvat parhaiten yhdelle tai kahdelle hengelle ja niissä on mahdollisuus varata huone myös omalla kylpyhuoneella.

Vapaa-ajalla on kielikurssilaisilla on mahdollisuus tutustua Cadizin historialliseen vanhaan kaupunkiin kaupunkikierroksella tai viettää vaikka rentouttava päivä rannalla. Kielikoulu tarjoaa myös monenlaisia aktiviteetteja kuten elokuvailtoja, esitelmiä ja urheilua sekä sherryn maistajaisia aidossa tavernassa. Osa aktiviteeteista sisältyy kielikurssin hintaan. Viikonloppuisin järjestetään kokopäiväretki esimerkiksi joko Sevillaan, Tarifaan, Boloniaan tai Pinar de Barbaten kansallispuistoon, joihin voit ilmoittautua paikan päällä.

Nykyään tässä Etelä-Espanjassa Cadizin provinssissa sijaitsevassa kaupungissa on 150.000 elämäniloista, sydämellistä asukasta, joita kutsutaan myös nimellä "Gaditanos" eli ei mikään ihme, että kaupunki houkuttelee vuosittain monia vierailijoita eri puolilta maailmaa sekä eri puolilta Espanjaa. Cadizia koristavat tyypillisten espanjalaisten huviloiden ja upeiden rantojen lisäksi viinitarhat, kedot ja metsät. Kaupungin länsiosassa on satama, joka tarjoaa mahdollisuuden vierailla Pohjois-Afrikassa kielimatkasi aikana.

Kyseessä on hyvin ainutkertainen tarjous, joka todellakin kannattaa hyödyntää. Ei muuta kuin Cadiziin kohentamaan espanjan kielen taitojasi ja tutustumaan Espanjaan ja ehkä jopa Afrikkaan kielimatkallasi!